Ku mund të gjeni. Fotografi PDT

26 tetor, 2012 Atie Uhan

Pyetje. Unë kam blerë një kopje të mjet Eksport tuaj Outlook. Unë jam përpjekur për të nxjerrë email nga një kompjuter që ka tre llogari email qasshme në Outlook. Your product is gjetja e parë. PDT postë (i.e. gjen profilin Outlook by default) dhe të punës të përkryer. Unë kam nevojë për të eksportuar email nga kutia e-mail dytë. Si mund ta përmbushur këtë detyrë? Ju lutemi të ofrojë më disa udhëzime.

Përgjigje. By default Outlook Export Wizard është konfiguruar për nxjerrjen e të dhënave Outlook nga Outlook parazgjedhur profilin e anëtarit. Çdo. Fotografi PDT në kompjuterin tuaj korrespondues në llogarinë e çdo përdorues, kështu që ju mund nxjerrjen e të dhënave gjithashtu nga. fotografi të jashtëm PDT one by one. Së pari ju duhet të gjejnë ku Outlook ruan skedarin PDT of specific profile.

Ku për të gjetur vendndodhjen PDT e fotografisë? Si për të gjetur ku Outlook. Skedar PDT është ruajtur?

If you don’;t know where your Outlook data files are stored you may:

  1. Run Microsoft Outlook duke përdorur të dhënat e përdoruesit për përdoruesit që të dhënat duhet të nxjerrë
  2. Right click tek emri magazinimit në listën dosjet Outlook (krye të pemës dosjet)
  3. Klikoni butonin avancuar
  4. Vini re ose shkruani shtegun e plotë dhe emrin e file. PDT (Fusha Emri i dokumentit vlera) dhe e përdorin atë si burim për nxjerrjen e të dhënave

Nëse keni më shumë profilet e përdoruesve, ju mund të bërë hapat e njëjtë për ta në fin çdo skedar. PDT keni.

Si për të gjetur të gjitha. Outlook PST në hard drive tuaj?

OS Windows është mundësuar me modulin e kërkimit të veçantë e cila mund të ndihmojë të gjeni të gjitha dosjet Outlook ruajtura në kompjuterin tuaj. Kjo është mënyrë e përsosur për të gjetur ndonjë lloj të dosjeve edhe Outlook magazinimit fotografi Microsoft (.PDT) në kompjuterin tuaj. Vetëm klikoni Start, then Search –; For files and folders…; ; Të gjitha fotografi dhe dosjet dhe përdorimin e shtypur * filename. PDT për të gjetur të gjitha dosjet PDT.

Si për të gjetur fotografi PDT përdorura tashmë nga Outlook?

Click Windows menu Start –; Settings –; Control Panel pastaj kliko ikonën Mail (Paneli i kontrollit artikull), në butonin dorëzim ju do të ind të gjitha dosjet PDT që lidhen aktualisht në Outlook Microsoft. Default Outlook PST fotografi është e shënuar për të ofruar email hyrje në të.

Si për të gjetur. Magazinimit PST file të Microsoft Outlook? Ku Microsoft Outlook dyqane. Fotografi PDT?

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web