The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Pse Vista Mail dosje emrat janë cunguar?

Unë konstatoj se emrat dosje janë modifikuar pas importimit. It seems to preserve only the first 11 characters of the folder name. Për shembull: ;Të gjatë Folder Emri; was modified to “;Të gjatë Fo c17;. Si për të shmangur këtë problem?

Për fat të keq kjo është Vista Mail tipar që nuk mund të kapërcehen. The Vista Mail fillimisht ruan fotografi email brenda dosjet të cilat tashmë kanë koduar të tilla dhe emrat e cunguar, kështu Outlook Import Wizard nuk po ndryshon emrin dosje, ajo vetëm importimin fotografi email s dhe dosjet emrat si është.

emrat dosje (usually longer than 15 characters –; duke përfshirë hapësirat) janë cunguar dhe të koduara në mesazh e-mail Store. Që procesi i importit nuk bashkëveprojnë me bazën e të dhënave të brendshme, emrat kompakte dosje në mesazhin e-mail Store janë përdorur. në mënyrë të ngjashme, duket se vendndodhja e dosjeve, kur importohen duke përdorur Mail, janë marrë nga vendndodhjen e tyre brenda Store Message tepër se vendndodhjen regjistruar nga të preferuarat e-mail për UI në Vista Mail.

Dosjet me emra mbi një gjatësi të caktuar janë të prerë dhe të koduara për të bërë më të lehtë për bazën e të dhënave të indeksit të. Për emrat e gjata dosje, you can avoid the truncation+coding by initially making the name less than 15 characters. Ju pastaj mund të riemërtoni atë me një emër më të gjatë (emri më nuk do të reflektohet në Store Message).

 ;