Shtëpi >; Produkte >; Features në versionin e përditësuar të mbox Email ekstraktor. Çfarë ka të re?

Features në versionin e përditësuar të mbox Email ekstraktor. Çfarë ka të re?

February 21st, 2010 Atie Uhan

Mbox Email Extractor është lehtë për ta përdorur, absolutisht falas mbox converter. Utility lejon përdoruesit të efektshme nxjerrjen e-mail porosi nga .mbox dhe. fotografi mbx për të kryer mbox-EML konvertimit, kursyer ato si të ndara. fotografi EML. Kombinuar me Outlook Import Wizard, Programi është një mjet i fuqishëm për mbox eksportit of messages from the Mozilla Thunderbird, Eudora, Opera Mail, KMail, Turnpike and MailCopa mail clients for subsequent PST import në MS Outlook. Noting the utility’;s popularity among our users, ne kemi vendosur të përsosur ekstraktor mbox-mail dhe ju ofrojnë një version të përditësuar plotësisht të programit.

Kryesor të bëjë ndryshim file batch përpunimit. No longer do të jetë e detyruar për të kryer operacionin e njëjta disa herë për shkak të kanë nevojë për konvertohet mbox fotografi veçmas: karakteristika të reja të lejojë përzgjedhjen e (duke përdorur tastin Shift) burim disa. fotografi mbox, which are usually located in the mail client’;s profiles folder, njëherësh. Pas kësaj, Programi do të kërkojë të specifikojë në dosjen e bosh në disk ku subfolders të ndara për secilin skedar. mbox do të krijohet: mesazhet e nxjerrë nga mbox për EML do të vendosen në to. Kur kjo është e plotë, ju merrni një strukturë gati dosjen me. fotografi EML, të cilat janë ideale për EML për PDT import for MS Outlook përdorur Import Wizard Outlook, që e bën këtë Import EML mundur. Me pak fjalë, Mbox Email Extractor është një mjet ndihmës për mbox-PDT konvertimi fotografi. The program’;s interface has been changed to fit the new features, dhe elemente të reja të menaxhimit janë shtuar për programin, si dhe.

Kur modernizimin e converter, vëmendje e veçantë iu kushtua hyrje automatike fotografi mbox Zbulimi i llojit të. Ky tipar është më e nevojshme kur kryen një eksport-mail nga sistemet UNIX (KMail) dhe Mac OS (Mozilla Thunderbird për Mac OS). Tani, kur ju konvertohet mbox Fotografi, Mbox Email Extractor automatikisht zbulon kodimin e file është konvertimin dhe, kur është e nevojshme, ndryshon atë në mënyrë që të ruani fotografi të krijuara. EML në një format të Windows-compatible pas mbox për EML konvertimit. Thanks to the program’;s updated algorithm, Koha e përpunimit për dosjet ka qenë sped up nga disa dhjetra herë! Don’;t believe it? Shikoni tiparet e kësaj përditësuar mbox converter tani!

Si më parë, Mbox Email Extractor është shpërndarë absolutisht falas. Shërbimeve nuk kërkon instalim dhe mund të përdoret si një kërkesë të vetë-vete për EML-mbox nxjerrja e mesazheve me postë. Përveç kësaj, MBOX Email Extractor is part of the installation package for Outlook Import Wizard.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web