E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Transferimin Outlook

Moving from one place to another can be a troublesome endeavor in the real world –; dhe kështu mund plotë migrimi nga një e-mail klient në një tjetër kompjuter universit. Outlook Import Wizard synon të zgjidhë këtë problem mjaft serioz.

Në jetën reale, zhvendosja nga njëri apartament në tjetrin në mënyrë ideale merr një ekip të lëvizin profesionistë, koordinim të mirë dhe koha. The same recipe works for email migrations –; mesazhi konvertimi duhet të bëhet me një mjet të besueshme të aftë për të transferimi i each and every of the user’;s email për në destinacionin e sistemit duke e lënë çdo gjë të paprekur dhe duke bërë atë sa më shpejt të jetë e mundur.

Transfer to OutlookOutlook Import Wizard është një multifunksionale konvertimit dhe importit mjet për të gjithë në kërkim për një mënyrë për të transferimin Outlook nga një tjetër klient email, të tilla si Windows Mail, Mozilla Thunderbird, Netscape Mail, Bat ose Mac Mail. Software lehtëson shumë importi dhe transferimi e EML, TNEF (DAT) dhe MSG fotografi mesazh për Outlook nga automating më të nevojshme operacionet e. Në sajë të thjeshtë, ndërfaqe magjistar me bazë, Outlook Import Wizard mund të përdoren fjalë për fjalë nga dikush, edhe përdoruesit me aftësi baze te kompjuterit.

Përdoruesit me përvojë mund të përfitojnë nga shtesë Transferimin Outlook opsionet dhe filtrat. Për shembull, ato mund të përdoren për të ngushtojë listën e mesazheve të jetë u transferuar ose preprocessing mesazhet e krijuar me jo-Windows sistemet operative për shtesë të përputhshmërisë. Algoritmi në bazë të Outlook Import Wizard plotësisht përjashton mundësinë e dëmtimit të dhënat e gjatë dhe konvertimit është jashtëzakonisht të shpejtë, so even large email archives won’;t take too long.

Transfer MSG to Outlook

Outlook Import Wizard - Transferimi EML, MSG, VCF, ICF fotografi në OutlookTransferimi ndonjë fotografi në Outlook

Transfer to OutlookTransfer to OutlookVersioni i fundit i programit përmban një numër të përmirësimeve që synojnë ofrimin e përdoruesit më të konvertimit skenarët dhe opsionet. Një ndër përmirësimet mbi versionet e mëparshme është futja e batch processing mode që mundëson krijimin e shumta Outlook PST fotografi nga një palë e dosjeve që përmbajnë mesazhe dhe attachments. Pavarësisht nga kjo, programi tani mund të transferimi vCard (*.vcf) fotografi në Outlook, mbështet TNEF format lejon përdoruesit për të importuar ndonjë fotografi në Outlook PST fotografi, kështu duke i shndërruar ato në një lloj i magazinimit enë. Kjo mund të jetë një zgjidhje e mirë për përdoruesit të gatshëm që të ketë tyre më shpesh të përdorura në dokumentet brenda tyre Outlook PST file për qasje të shpejtë apo për qëllime transportueshmëri. Më në fund, verzioni më i fundit i programit përmban një gjuhë ndërfaqe të përdoruesit aktualisht mbështetjen anglisht, Gjermane, Franceze, Ruse, Italiane, Spanjolle, Portugalisht, Holandeze, Suedeze, Daneze dhe Japoneze.

Outlook Import Wizard mbështet plotësisht të gjitha versionet e Outlook, including 32- dhe 64-bit botimet.

 ;