Si mund ta transferojë e-mail, kalendar, Kontaktet nga Outlook në Entourage

30 Gsh, 2012 Atie Uhan

Si mund ta transferojë e-mail, kalendar, Kontaktet from Outlook to Entourage. Artikull përshkruan se si për të nxjerrë Outlook e-mail, Kontaktet, kalendar, dhe elemente të tjera të Outlook PST fotografi dhe ruajtur ato si fotografi të veçantë në formatin e përshtatshëm për import të mëvonshëm në Entourage.

Me ndihmën e Eksport magjistar software, ju mund ekstrakt Outlook e-mail, kontakt, kalendar, dhe elementet e tjera të Outlook PST file dhe ruani ato si fotografi të veçanta në formatin e përshtatshëm për të mëvonshëm importuar në Entourage.

Shkarkim email nga Outlook PST të dosjeve individuale EML:

  1. Shkarko, install Outlook Export Wizard dhe drejtuar atë.
  2. Zgjidh EML format në Format Output listë.
  3. Zgjidhni të gjitha opsionet e tjera që kërkohen për PDT eksport (Burimi PDT File dhe Folder Target).
  4. Kliko Opcionet button and enable the “;Shpejtë që të zgjidhni dosjen Outlook burim; alternativë.
  5. Kliko Në rregull për të konfirmuar ndryshime.
  6. Shtyp Tjetër dhe të vazhdojë eksportuese.

Përpara eksporti i të dhënave Outlook fillon, Programi do t'ju kërkojë të zgjidhni dosjen burim, ju mund të zgjidhni Inbox dosje për mostër, në këtë rast mesazhe email do të eksportohet vetëm nga Outlook Folder Inbox dhe e gjitha nën-folders. Programi do të mbajë të gjitha e-mail nga zgjedhur strukturën dosjet individuale për të Format EML fotografi.

Importimi i skedarëve EML eksportuara nga Outlook në Entourage:

Procedura për importit fotografi EML në Entourage është e thjeshtë. Ju duhet të lëvizë Fotografi EML shpëtuar nga Outlook për Mac OS kompjuter dhe të kandidojë Rrethim, zgjedh Fotografi EML që ju dëshironi të import, mbajtur butonin e majtë të miut dhe terhiq përzgjedhjen e Fotografi EML për të dëshiruar Rrethim dosje. Pasi ju lirimin butonin e majtë të miut, zgjedhur Fotografi EML do të importohen në Rrethim e-mail kërkesa. Kjo metodë quhet drag-n-drop, ju mund ta përdorin atë edhe për të Kontaktet e importit dhe kalendarike artikuj.

Transferimi kontakte dhe kalendar nga Outlook në Entourage:

Tek eksportit Outlook Kalendari dhe Kontaktet, ju mund të ndiqni hapat e mësipërme, por zgjedhë Outlook Kalendari dhe Kontaktet Dosjet, si një burim i. Format Output (shih. hap 2) për artikuj kalendarike shold të zgjidhen si QV dhe VCF format për kontakte. Të dyja këto formate janë në përputhje me Rrethim dhe fotografi mund të transferohen në Rrethim duke përdorur metodën drag and drop.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web