Problemet me transferimin Bat-Mail Outlook dhe si për t'i zgjidhur ato përdorur Import Wizard Outlook

March 17th, 2010 Atie Uhan

Ky artikull përshkruan procesin e Bat-Outlook Migrimi, si dhe se si për të zgjidhur problemet që lidhen me ekran të pasaktë të përmbajtjes së porosisë dhe të dhënat meta pas konvertimit të Bat-mail Mesazhet në format. PDT.

Eksportit Bat e mesazheve me postë

Ajo është mjaft e thjeshtë për të bërë Eksportit Bat e-mail mesazhe.

  1. Krijo tuaj në drejtoritë hard drive të përkohshme për çdo dosje në e-mail llogarinë tuaj ose llojin e korrespondencës (Inbox, Sent, Personal, Punë, etj).
  2. Launch Bat dhe shkoni te folderi nga të cilat ju dëshironi që të ketë Eksportit Bat Mesazhet tuaja, dhe të zgjidhni të gjitha (kombinim keyboard Ctrl A).
  3. In the menu entitled “;Bat,; shkoni në ToolsMesazhet ExportFotografi Mesazh (.EML) ose Fotografi Mesazh (.Msg), dhe për të shpëtuar Bat-mail Mesazhet në directory korrespondues që keni krijuar në hapin e 1. Çdo Bat-mail do të ruhen si një skedar të veçantë në përputhje me formatin e zgjedhur: .EML ose. msg.
  4. Përsërit hapat 2-3 për të gjitha drejtoritë nga të cilat ju dëshironi për të transferuar mesazhe.

Në fund të fundit, ju duhet të keni një ose disa drejtorive të mbushura me Bat-mail Mesazhet që janë nxjerrë, me emra të përngjashëm xxxxxxxx.eml ose xxxxxxxx.msg (each “;x”; qëndron për një numër prej 0 tek 9). Bat-Outlook importi i këtij grup të mesazheve të transferuara është tani i lehtë.

Bat-Outlook Transferimi i mesazheve nxjerrë

Using Outlook Import Wizard to transfer extracted emails into MS Outlook.

Nëse ju keni ruajtur mesazhet në .format EML, konvertimit nga .EML për PDT. për import Outlook mund të bëhet përdorur Import Wizard Outlook. Për ta bërë këtë, nisur programin, zgjidhni file. PDT për të gjeneruar dhe dosja e rrënjë ku e-mail mesazhet janë ruajtur. Në sajë të mekanizmit të saj për njohjen e strukturave katalogun, Programi i plotëson Import Outlook përdorimin e drejtorive ku e-mail ishin ruajtur.

Kjo mund të duket në shikim të parë se gjërat duhet të jetë një shumë të thjeshtë kur kanë të bëjnë me të. Fotografi msg. Problemi, megjithatë, është se. msg fotografi të prodhuara nga Eksportit Bat nuk kanë asgjë të përbashkët me origjinal Pikëpamje .format msg, dhe janë në thelb tekst ose .EML fotografi me file extension ndryshuar, gjë që e bën Bat-Outlook transferimin e mesazheve shumë më e vështirë. Pikërisht për këtë arsye, importimin e këtyre msg. (pseudo-.msg) Fotografi të shpëtuar nga Bat kërkon përdoruesve të përfitojnë nga Outlook Import Wizard to transfer them into MS Outlook’;s Personal Folders file format. Para fillimit Import Outlook proces, be sure to check the box in the program settings for the “;Fotografi msg Import si RFC 822 Teksti EML format; alternativë. Kjo vendosje lejon konvertimin e saktë dhe transferimin e këtyre pseudo-.msg fotografi në Outlook.

Nuk është metodë tjetër dhe më i përshtatshëm për nxjerrjen e Bat email dhe ruajtur ato për fotografi të shumta të format EML. Vetëm të gjetur vendin e (Lista) ku Bat dyqane të dhënave mesazh. Bat email fotografi të dhënave kanë .QE Zgjerimi dhe fotografi mailbox format. Shkarko dhe drejtuar Extractor falas Mailbox kundër dosjeve të të dhënave tuaja (.që) dhe kjo do të krijojë rrjet dosjet dhe do të mbushin dosje me email nxjerrë. Me ndihmën e Outlook Import Wizard ju do të jetë në gjendje të transferimin e nxjerrë Bat email në Microsoft Outlook.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web