E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Software tuaj të ruajtur ditë për mua!

L. Peterson

Unë të kërkuar për të marrë disa kohë për të ju tregojnë se sa Outlook Import Wizard shpëtoi ditës për mua! Unë kisha të njëjtin kompjuter për vite dhe kishte të gjitha im email outlook ruajtura në këtë kompjuter. Mirë, dita më në fund erdhi ku kompjuter e nevojshme vetëm për të zëvendësohet (my old computer was 10 years old!). I didn’;t want to lose all my emails that I had stored over the years and had no idea where to start even trying to get them to be on my new computer. Askush nuk e dija ose i quajtur ishte në gjendje për t'iu përgjigjur pyetjes për mua, kështu që kam filluar kërkimin në internet për një zgjidhje. That’;s when I came across Outlook Import Wizard.

I purchased the product and was unsure of how it was going to work. I was pleasantly surprised by how easy the program was to use and thought it was a great value for the money. To make a long story short, I ended up backing up my emails onto an external hard drive and using the Outlook Import Wizard to bring them over to my new computer. The entire process was seamless and painless, I am truly grateful that someone created such a wonderful product that can help people in my situation. If I had the issue of bringing over emails, I know others must have the same problem as well!

The other tools on the site look just as good, and I actually have gone ahead and purchased the Wizard Outlook Shërim as well. I have had several instances where my .pst and .ost files become corrupt and damaged and I lose access to my email. I run an online business and having timely email is of the utmost importance to me. These two tools have greatly helped to ensure my peace of mind as well as my productivity.

 ;