E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Software tuaj më shpëtoi një shumë kohë.

Conrad Tillman

Software tuaj më shpëtoi një shumë kohë dhe përkeqësimi. Një mik kishte qenë duke përdorur Outlook Express si një sistem të dosjeve, &; kishte mijëra e-mail në dhjetëra dosje- about 6 GB all together. Mundësinë e importimit të gjithë rrëmujë në Outlook ishte edhe e frikshme dhe e mërzitshme, since the built-in Outlook converter choked at 2 GB. Kam arritur të eksportit e OE dosjet në një msg fotografi sistemit, dhe software tuaj e mori atë nga atje. Unë me kënaqësi do të kishte paguar pak më shumë për aftësinë për të importuar një pst direkt nga një OE dbx zgjua, but I’;m not complaining. Fat i mirë për ju,

 ;