E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Programi juaj ka punë admirably.

Me Rërë Të Picot

Bleva Outlook Import Wizard sepse unë jam e sendërtuar nga urryer Vista në Windows 7 që nuk mbështesin një email program. I had been used to Outlook Express so I used it’;s successor in Vista which is Windows Mail and as I had organised my emails into folders for the various committees on which I sit I needed very much to keep what I had already and Windows Mail seemed to have no system of exporting in a sensible fashion. Unë tashmë kishte Microsoft Outlook dhe ne kemi zbuluar në programin tuaj e cila e trajtoi email problem dhe bëri punë admirably.

 ;