E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Your product worked perfectly importing over 20,000 email!

Rick Braunberger

Unë kam qenë në ndryshim nga Intelekti mail për Outlook dhe nuk ishte ndërtuar në mënyrë të (në Outlook) që unë mund të gjej për të importuar ose të kthyer nga Intelekti email. Your product worked perfectly importing over 20,000 email, ruajtja e mia strukturën dosje dhe çdo gjë. Më shpëtoi ditë e lodhshme dhe gabim i prirë për punë. Pra, faleminderit për një produkt i madh!

 ;