E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Mirë utility për Thunderbird për Outlook migrimit.

Bob

Kam përdorur magjistar si një mënyrë për të të importuar fotografi eml në Outlook. Në thelb, kompania ime u zhvendos ne te Outlook, dhe unë të kërkuar për të marrë email nga Thunderbird sipas Outlook si dhe. Tani i kam të gjitha të vjetër time e-mail dhe aktuale email nën Outlook në një kompjuter. Ai ka punuar mirë. I can’;t really say too much as I was following instructions I found on the web on how to do this with outlookimport. My initial reaction was that it probably wouldn’;t have been obvious, kisha nuk kishte udhëzimet. Dukej sikur isha duke anashkaluar faqen kryesore për të bërë të importit. For what that’;s worth…;

 ;