The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

All posts tagged software on CD

Mundësitë shtesë të Rendit Page

Comments Off on Additional Options of Order Page

Ne ofrojmë opsione shtesë: Merre software në një CD, Extended Shkarko Garanci dhe Key-Code Recovery Service.

Besimi dhe siguria e një CD fizike

Rendit software tonë në një CD për një kosto shtesë (përfshin transportit dhe trajtimit).

Within 48 hours after your purchase a CD, ajo do të transportohen në një mëngë të bardhë, të paketuara në një postues kartoni. Në faqe mënyrë ju do të ofrohet një CD që përmban instaluesin software dhe kyç Kodi për EML për mjet importues Outlook.

Extended Shkarko Garanci

Për një kosto shtesë Plimus do të mbajë një kopje të back-up të Outlook Import Wizard installer duhet të keni nevojë për të ri-shkarkuar atë për ndonjë arsye.

Download links for customers remain live for 48 hours at the Plimus side. Me blerjen e një Extended Shkarko Garanci, ju keni qasje të tuajat shkarkuar për 1 or 2 years. Nëse ju nuk preferojnë të blejnë këtë opsion, thjesht asnjërën kutin.

Key-Code Recovery Service

Ne do të mbajë çelësin e licencës për ju në anën tonë.

Ne jemi të dërguar Outlook Import Wizard çelësat e licencës për përdoruesit tanë. Por çelësi i licencës mund të jetë e humbur në rast të rrëzimit të hard drive ose mosfunksionim tjetër kompjuter. prandaj, ne ofrojmë klientëve tanë për të paguar për Kodi Key-Shërbimit Rimëkëmbjes. Nëse keni humbur kyç-kod, por të paguajnë për shërbimin shërim licencës, ti mundesh kontaktoni mbështetjen tonë teknike dhe çelësi-kodi do të dërgohet tek ju.

 ;