Archive

Posts Tagged ‘;import eml to pst’;

Importit EML për PDT Outlook Import Wizard me

31 Maj, 2012 Comments off

Outlook Import Wizard është gjithçka që ju po kërkoni në një EML të importit PDT program: i thjeshtë, intuitiv, efikas, shpejtë dhe duke ofruar-shkëmb të ngurta funksionalitetin për një çmim të volitshme. Kjo tmerrshëm importit EML për PDT application allows you to import emails saved in .EML, .EMLX dhe. Formatet msg nga klientë të tjerë email në MS tuaj Profili Outlook ose një Fotografi PDT. Në thelb, Outlook Import Wizard funksionon si një msg PST të tek EML për PDT converter me një modul të shpejtë ndërtuar-në për kontroll integritetit primar të porosive burimore.

Import EML to PST, Convert EML to PST - All in One ToolThe importit EML për PDT software enables you to import email messages with attachments and even Fotografi të importit të çdo lloji për Outlook. Në rastin e fundit, Fotografi do të shtohet në Outlook si të bashkëngjitni skedarë pavarur, të cilat mund të përdoren për mbështetjen e dokumenteve të rëndësishme apo ruajtjen e tyre në Outlook për qasje të shpejtë një-click dhe ndarjen e. Nëse jeni të importuar fotografi të cilat janë mbështetur natively nga Outlook, si EML, VCF, Msg, ICL dhe të tjerët, ata do të konvertohet në objekte përkatëse apo Outlook regjistrimeve automatikisht.
Një nga karakteristikat më të shquar të Outlook Import Wizard është aftësia e tij për të krejtësisht të ruajtjen e dosje dhe Struktura subfolder për seamless, crossovers plota me pak ose aspak kohë të nevojshme për menaxhimin e migrimit post-kuti postare. Ky funksion edhe vjen në jashtëzakonisht i dobishëm për importimin e backups email përsëri në Outlook, since you don’;t need to care about mismatching folders anymore.

free_download Purchase Outlook Import tool online

Si një bonus shtoi, ne të ju jap një mbox të lirë për konvertim EML kështu që ju mund ekstrakt email nga *. fotografi mbox për të ardhmen importimin EML për Outlook.

Read more…;

Versioni i ri i Wizard Outlook Import lëshuar, v1.5.3

April 2nd, 2009 Comments off

Ne kemi shtuar disa opsione shtesë eu lejojnë për të rritur Import EML aftësitë. Tani ju mund të kufizojë madhësinë maksimale të EML dhe / ose Msg paraqesë të importuar. Kjo mund të jetë efektive nëse ju bashkangjitur gabimisht skedar të madh në disa nga e-mail dhe pastaj keni probleme hapjes të tillë të madh e-mail në Microsoft Outlook. Është e mundur tani për të filtruar nga dosjet EML përmbajnë të bashkëngjitni skedarë, si dhe mesazhet që nuk kanë të bashkëngjitni skedarë. Versioni i ri i Outlook Import Wizard (1.5.3) është në dispozicion për shkarkim. Ne shpresojmë që ju do të vlerësojmë avantazhet e zgjeruara EML për Outlook converter.

Outlook Import Wizard ju lejon transferimin EML dhe fotografi postës msg për Microsoft Outlook shpejt dhe painlessly. Jo vetëm që Import Wizard Outlook konvertohet mesazhe email, ajo gjithashtu ruan të gjitha të bashkëngjitni skedarë, so you’;ll maintain the integrity of all of your original data during the export.