Archive

Posts Tagged ‘;import eml to outlook’;

Importit EML për PDT Outlook Import Wizard me

31 Maj, 2012 Comments off

Outlook Import Wizard është gjithçka që ju po kërkoni në një EML të importit PDT program: i thjeshtë, intuitiv, efikas, shpejtë dhe duke ofruar-shkëmb të ngurta funksionalitetin për një çmim të volitshme. Kjo tmerrshëm importit EML për PDT application allows you to import emails saved in .EML, .EMLX dhe. Formatet msg nga klientë të tjerë email në MS tuaj Profili Outlook ose një Fotografi PDT. Në thelb, Outlook Import Wizard funksionon si një msg PST të tek EML për PDT converter me një modul të shpejtë ndërtuar-në për kontroll integritetit primar të porosive burimore.

Import EML to PST, Convert EML to PST - All in One ToolThe importit EML për PDT software enables you to import email messages with attachments and even Fotografi të importit të çdo lloji për Outlook. Në rastin e fundit, Fotografi do të shtohet në Outlook si të bashkëngjitni skedarë pavarur, të cilat mund të përdoren për mbështetjen e dokumenteve të rëndësishme apo ruajtjen e tyre në Outlook për qasje të shpejtë një-click dhe ndarjen e. Nëse jeni të importuar fotografi të cilat janë mbështetur natively nga Outlook, si EML, VCF, Msg, ICL dhe të tjerët, ata do të konvertohet në objekte përkatëse apo Outlook regjistrimeve automatikisht.
Një nga karakteristikat më të shquar të Outlook Import Wizard është aftësia e tij për të krejtësisht të ruajtjen e dosje dhe Struktura subfolder për seamless, crossovers plota me pak ose aspak kohë të nevojshme për menaxhimin e migrimit post-kuti postare. Ky funksion edhe vjen në jashtëzakonisht i dobishëm për importimin e backups email përsëri në Outlook, since you don’;t need to care about mismatching folders anymore.

free_download Purchase Outlook Import tool online

Si një bonus shtoi, ne të ju jap një mbox të lirë për konvertim EML kështu që ju mund ekstrakt email nga *. fotografi mbox për të ardhmen importimin EML për Outlook.

Read more…;