Archive

Posts Tagged ‘;extract pst’;

Eksporti email Outlook dhe Outlook kontakte me Eksport magjistar

30 maj, 2012 Comments off

Eksportit Outlook Emails (PST të EML) me Outlook Tool Export Wizard. Outlook Export Wizard është një multi-funksionale eksportit dhe konvertimit mjet që ju mundëson për nxjerrjen Outlook fotografi PDT dhe për të shpëtuar këto të dhëna në një numër të formateve të.

Nevoja për eksportit email Outlook në EML ose msg fotografi ot edhe dokumentet e Word? Dëshironi të ndajnë mesazhe nxjerrë Outlook mbi Web dhe kanë nevojë për ato në format HTML? Duke kërkuar për një mënyrë për të transferuar email dhe kontakte nga Outlook për një klient email alternativ? Konsiderojmë se bëhet!

Export Outlook messages and extract Outlook contacts with Outlook Export Wizard

Outlook Export Wizard është një nga produktet tona më të njohura dhe më pragmatike deri më sot për të dhënat Outlook eksportuese. A multi-funksionale Outlook eksportit dhe konvertimit mjet, Eksport magjistar i ju mundëson që të ekstrakt përmbajtjen e fotografi PDT Outlook: eksportit email Outlook, Kontaktet, kalendar, shënime, vese dhe ruajtur të dhënat në formate të ndryshme.
Çdo send që mund të strehohen në Outlook është eksportuar dhe mund të konvertohet me këtë mjet një. Email mesazhe, shënime, kalendar Detyrat, ditar artikuj dhe Kontaktet ; asgjë nuk është jashtë të arrijnë për Outlook Export Wizard. Eksportuar një herë, këto fotografi janë të qasshme për konvertim të jetë redaktuar, publikohen dhe të përpunuara nga palë të treta programe të tjera. Përveç kësaj, the Outlook Export Wizard është një mjet i sofistikuar backup, gjendje për të lehtësuar fotografi duke u qasur nga redaktorët korresponduese.

free_download Purchase Outlook Export tool online

Don’;t ever feel like your information is stagnant –; lëvizin atë dhe kthyer atë, shpejt, lehtë dhe affordably me Wizard tonë Eksport!

Read more…;