Archive

Posts Tagged ‘;eml to outlook’;

Versioni i ri i Wizard Outlook Import lëshuar, v1.5.3

April 2nd, 2009 Comments off

Ne kemi shtuar disa opsione shtesë eu lejojnë për të rritur Import EML aftësitë. Tani ju mund të kufizojë madhësinë maksimale të EML dhe / ose Msg paraqesë të importuar. Kjo mund të jetë efektive nëse ju bashkangjitur gabimisht skedar të madh në disa nga e-mail dhe pastaj keni probleme hapjes të tillë të madh e-mail në Microsoft Outlook. Është e mundur tani për të filtruar nga dosjet EML përmbajnë të bashkëngjitni skedarë, si dhe mesazhet që nuk kanë të bashkëngjitni skedarë. Versioni i ri i Outlook Import Wizard (1.5.3) është në dispozicion për shkarkim. Ne shpresojmë që ju do të vlerësojmë avantazhet e zgjeruara EML për Outlook converter.

Outlook Import Wizard ju lejon transferimin EML dhe fotografi postës msg për Microsoft Outlook shpejt dhe painlessly. Jo vetëm që Import Wizard Outlook konvertohet mesazhe email, ajo gjithashtu ruan të gjitha të bashkëngjitni skedarë, so you’;ll maintain the integrity of all of your original data during the export.