Archive

Posts Tagged ‘;about us’;

Shtypni Rreth Outlook Import Wizard

23 Maj, 2009 Comments off

Njoftime për Shtyp

It’;s truly a pain trying to manage email messages across multiple email clients, kështu që pse mos të konsoliduar gjithçka në Outlook vetme inbox? Because it’;s too difficult and time consuming? Because you don’;t have a clue where to start? Because you aren’;t aware of a wonderful little application called Outlook Import Wizard?

Outlook Import Wizard ju lejon transferimin fotografi EML dhe msg postës tek Microsoft Outlook shpejt dhe painlessly. Jo vetëm që e bën Outlook Import Wizard port mesazhet tuaja email, ajo gjithashtu ruan të gjitha të bashkëngjitni skedarë, so you’;ll maintain the integrity of all of your original data during the export. Në fund të ditës, të gjitha mesazhet email vjetra janë importuar në mënyrë të sigurtë për dosjen e mbrojtur me fjalëkalim tuaj Outlook PST!

Secili prej seancave tuaj importit është ruajtur si një subfolder skedar të veçantë nga Outlook Import Wizard, kështu që ju kurrë nuk duhet të shqetësohen për overwriting mesazhe të rëndësishme. Më shumë, Wizard Outlook Import plotësisht është kompatibil me sistemet operative Windows do si qysh si Windows 98 (po, edhe Windows-Me!) dhe Outlook 98, kështu që ju mund të fillojë më në fund duke kaluar nëpër atë dollap të PC të vjetër dhe të fillojnë konsolidimin mesazhet tuaja email sot!

FreeDownloadsCenter dot Com Editor’;s Review

Editor’;s Review and Rating for Outlook Import Wizard utility. Importit EML në opinion 2007 me vulën origjinale kohë.

Outlook Import Wizard vjen në të gjithë si një mjet të fuqishëm për mbështetjen e përdoruesve në importimin e email dhe mesazhet fotografi të MS Outlook, effortlessly. Duke cituar interface style magjistar, Opsionet e thjeshtë për të bërë zgjedhje, dhe performanca mbresëlënëse treguar në procesin importues, software meriton të caktuar 3.5 Pikat vlerësim.

If you’;re shifting your data from one PC to another, ose të dëshironi të ndryshojë klientin tuaj e-mail Kërkesa për MS Outlook, atëherë ju duhet të gjejnë një mjet të përshtatshëm për transferimin e-mail tuaja të rëndësishme dhe mesazhe. Tani, if you still haven’;t found such a utility yet, atëherë provoni Outlook Import Wizard, i cili menjëherë i shërben qëllimit. Software është i aftë të importuar .EML dhe .msg Fotografi në Outlook pa humbur përmbajtjen e-mail si të bashkëngjitni skedarë. Stili magjistar Ndërfaqja e aplikimit lejon përdoruesit për të shkuar hap pas hapi për kryerjen e procesit mail import. Ai mbështet me përjashtim të Duplicate Messages duke e vendosur secilën seancë import veçmas në dosje të reja me vulë kohore për të shmangur çdo overwriting aksidentale.

Ardhja në pjesën e saj funksionale, the Outlook Import Wizard hapet me një ekran fillim, ku ju duhet të zgjidhni dosjen e destinacionit për magazinimin e email duke zgjedhur ruajtjen Outlook parazgjedhur apo jetimë Fotografi PDT. Then click ‘Next’;, këtu ju keni nevojë për të bërë zgjedhje të dosjes burim përmban email dhe mesazhe, së bashku me të cilat ju mund të mundësojë karakteristikat për të kërkuar mesazhet në subfolder, gjej EML fotografi dhe Msg Fotografi. Pas përzgjedhjes, press ‘Next’; dhe aplikimi do të rifitoj postë elektronike dhe mesazhet e renditur ato me hapin e tretë. Me këtë hap ju mund të zgjidhni dhe të shënojë dosjet që doni të importuar për Outlook, and finally press ‘Start’; për programin për të filluar procesin e importit. Kërkesa, ndërsa importimin e-mail dhe mesazhe, është i aftë të ruajtur strukturën origjinale dosje dhe të dhëna mesazh. Më tej, ajo gjithashtu mbështet përdoruesit në importimin the Msg dhe EML fotografi veçmas për dosje të reja apo të specifikuar Outlook.

Outlook Import Wizard vjen në të gjithë si një mjet të fuqishëm për mbështetjen e përdoruesve në importimin e email dhe mesazhet fotografi të MS Outlook, effortlessly. Duke cituar interface style magjistar, Opsionet e thjeshtë për të bërë zgjedhje, dhe performanca mbresëlënëse treguar në procesin importues, software meriton të caktuar 3.5 Pikat vlerësim.

Gjej më shumë në freedownloadcenter

Email Eksportimi nga Entourage në Outlook (nga Dave në thismuchiknow.co.uk)