E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si të organizojnë dhe lloj mesazhe email-i në një skedar PDT janë krijuar nga Outlook Import Wizard?

Learn how a data import option in Outlook Import Wizard can help you change the order of emails in a PST file being created or generate chronologically valid PST files from EML and Fotografi MSG residing on your hard drive. Si të organizojnë dhe lloj mesazhe email-i në një skedar PDT janë krijuar nga Outlook Import Wizard?

Outlook Import Wizard will help you perform a data importit të PDT in a chronological order.

If you often convert mbox to PST ose eml to PST, ju mund të dëshironi tuaj të Outlook PST fotografi që do të organizohen në një mënyrë që pasqyron krijimin datat e mesazhit fotografi duke u importuar. Kjo do të bëjë të mundur për të krijuar kopje identike e mesazhit arkivat nga palës së tretë aplikacionet e-mail për Outlook pa lodhshme manual seleksionim ose ndonjë përpjekje tjera ose të këtij lloji në të gjitha. Doing this with the help of Outlook Import Wizard is easy –; në fakt, it’;s the very same process of importing message files to a PST file, por me një opsion shtesë të aktivizuara.

Krijuar kronologjike sekuenca të PST artikuj nga e vargjeve të EML ose Fotografi MSG

Për të kthyer mbox për PDT ose kthyer eml to PST ruajtja origjinal datën dhe kohën për të importuar mesazhet, të ndjekin një seri hapash të thjeshtë:

  1. Filloni Outlook Import Wizard [ shkarko Outlook Import Wizard këtu ]
  2. Zgjidhni dosjen burim që përmbajnë fotografi mesazh. It can be the default Windows Mail / Live Mail storage or a folder on your hard drive containing EML or MSG files that you want to importit të PDT.
  3. Shtyp Tjetër button dhe të lejojë programin për scan subfolders dhe për të gjetur e-mail brenda.
  4. Tani ju mund të klikoni butonin Next në pjesën e poshtme të ekranit për të konfiguruar nevojshme opsione të importit.
  5. Në Options ekran, choose the “;Të ruajtur Datën dhe Kohën për fotografi konvertuar; opsion. Kur të aktivizuara, ky opsion do të bëni të sigurtë që data dhe koha e krijimit të Outlook PST të hyra do të përputhen me ato përkatëse të fotografi mesazh. Si rezultat, ju do të merrni një skedar PDT me mesazhet dhe dosjet të ngjashëm me mesazhet dhe dosjet në vend burim.
  6. Shtyp Tjetër button dhe të përcaktojë vendin e destinacionit për fotografi të importuara. Ajo mund të jetë një PST file ose default storage Outlook.
  7. Continue with the import process by clicking the “;Start”; button dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar atë.

Si e shihni, the “;Të ruajtur Datën dhe Kohën për fotografi konvertuar; opsion në masë të madhe thjeshton krijimin e të organizuara mirë dhe në mënyrë kronologjike të saktë PST fotografi nga mesazhi fotografi në hard drive tuaj. Përdorin atë çdo herë që ju duhet për të kthyer EML të PST ose convert MBOX për PDT ruajtja e krijimit datën dhe kohën e dosjeve burim.

 ;