The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Riparimi OST Outlook PST me Outlook Rimëkëmbjes Wizard

Riparimi OST Outlook PST me Outlook Rimëkëmbjes Wizard

riparimi Outlook PST and OST files with a highly efficient and fast Outlook recovery mjet. Outlook Recovery Wizard will help you restore emails, detyrat, shënimet kalendarike, shënime, contacts and other objects from damaged Outlook PST/OST fotografi. Nuk ka përvojën e mëparshme të dhënave të rimëkëmbjes apo aftësi të veçanta të nevojshme!

Outlook Recovery Wizard

Outlook Rimëkëmbjes Wizard is another one of the high-powered offerings from OutlookImport.com. This tool in particular is one of the most popular, prized for its efficiency, speed and accuracy.

You will now be able to repair Outlook email, detyrat, shënimet kalendarike, shënime, contact and other objects from damaged PST &; OST Outlook files.

Sporting a simple wizard-based interface that empowers anyone to restore corrupted Outlook data files in mere minutes! This reduces downtime and eliminates the need for expensive outsourced data recovery services. This program is easy to use for the novice and pro alike.

Shkarkofor Windows 32/64 bitblerjeKodi licencës në internet

The user interface for this tool is incredibly easy to maneuver –; point, adjust your recovery parameters and let Outlook Rimëkëmbjes Wizard work its magic!


In a nutshell, the program does the following:

  • Pranon një input PDT dhe OST fotografi dhe përpjekjet për të gjetur ndonjë të dhënat e rikuperueshme
  • Përdorimi i disa avancuar Outlook recovery algoritme të sigurojnë se PST ose fotografi OST është analizuar tërësisht të izoluar strukturat e dëmtuara të dhënave
  • It then repairs the PST file structure and saves it to a PST file of the user’;s choice –; fotografi EML, old Outlook or new Outlook 2003 PST format

KRYESORE RIPARIMI PERSPEKTIVA TIPARET produktit përfshijnë:

  • The multifaceted thoroughness of the Outlook Recovery Wizards ensures 100% recovery accuracy and efficiency
  • The program requires no formal training or knowledge of Outlook data recovery basics or general recovery experience –; ajo është e thjeshtë, drejtpërdrejtë dhe vetë-shpjeguese
  • Kapaciteti për të mbështetur fotografi të madhe se 4GB, rimëkëmbet koduar të dhënave dhe mund të multitask si një shikues PDT
  • Heq fjalëkalimet nga fotografi PDT shëruar për manipulim të lehtë
  • Kur përpunimit dosjen që do të mbulohen, it doesn’;t damage or destabilize the original file and saves the recovered item in a new file altogether to maintain integrity
  • Multi-platform compatibility –; works with PST files created in Microsoft Outlook 97 to 2010 as well as OST files used in Microsoft Exchange 5.0, 5.5, 2003 &; 2003

You will enjoy the diversity and usefulness of the Outlook Recovery Tool –; especially if you’;ve never had to endure the frustration of dealing with a corrupted PST or OST file. Nga pikëpamja parandaluese, duke pasur këtë mjet ju jep një ndjenjë shtesë të autoritetit dhe të sigurisë që duhet të përballen paraqesin korrupsionin, you’;re data is not lost and the process to recover it is quick and easy. PST fotografi shtëpia juaj personal, sensitive information that you won’;t want to risk falling in the hands of a second or third party who may not be appreciative of their contents. Ju tani do të ketë në pushtet për të kryer tuaj riparimi Outlook program, guaranteeing you privacy while saving you bundles of money that could be otherwise more productively utilized.

Repair Outlook OST and PST after damageTry the Outlook Recovery Wizard program today ; we’;re certain you won’;t ever want to part with it!

njoftim i rëndësishëm: The Demo version of Outlook Repair tool shows message content and other items briefly before concealing them with a pane. Megjithatë, kjo do të jetë më se e mjaftueshme për ju për të nxjerr një përfundim se çfarë informacioni është potencialisht e rikuperueshme. Versioni Demo është e kufizuar edhe për një numër të caktuar të artikujve të rikuperueshme për dosje kështu që ju do të jetë në gjendje për të ruajtur file PDT, hapur me Outlook dhe ri-vlerësuar se si është ruajtur.

 ;