Si për të riparuar Outlook dhe Convert OST për PDT?

30 Gsh, 2012 Atie Uhan

Repair Outlook OST PST files with Outlook Rimëkëmbjes Wizard. Udhëzim Oulook shërim përshkruan se si për të riparuar të dhënave nga fotografi PDT dëmtuar dhe OST dhe të shërohen të dhënave Outlook dhe kthyer OST për PST format.

Import Udhëzimet Outlook Software

 ;

  • Import Outlook ; Hap pas hapi përshkrimin e EML për opinion importimin ose procedurë si për të lëvizur fotografi EML dhe msg në MS Outlook.
  • Outlook Export ; Përshkrimi i procedurës Outlook dhënave nxjerrjes, si për të eksportuar Outlook Kontaktet, email, kalendar, shënime, vese dhe sende të tjera.
  • Rimëkëmbjes Outlook ; Si për të riparuar të dëmtuara skedar OST ose PST, OST konvertohet në formatin PDT.

Ka shumë raste kur tuaj Pikëpamje may stop working and start asking you to Outlook riparim PDT skedë me scanpst.exe (tregti scanost.exe fotografi OST) mjet. Dështimi pushtet dhe sistemi fotografi gabim mund të bëjë OST ose PST fotografi papërdorshme. Pas duke u përpjekur të shërbimeve Scanpst ju do të habiteni se dosja juaj është shëruar cunguar në 2GB dhe një shumë e informacionit humbur. Pra, është më mirë për të përdorur mjet të veçantë që i projektuar veçanërisht për të Outlook riparim Data e mundur pas PDT / OST skenare dëme të shumta, cila është më e fuqishme sesa mjet Scanpst falas.

Riparimi dhe Outlook PST / OST Rimëkëmbjes

Riparimi Outlook Procedura është shumë e thjeshtë.

Është shumë e rëndësishme: Ju lutemi të mbyllur Microsoft Outlook në qoftë se ajo është nisur. Kontrolloni system tray dhe të sigurojë që icon Outlook zhduket dhe kjo nuk është qasja e OST burim / Fotografi PDT. Nëse ju do të donte të shërohen ose të kthyer OST / Fotografi PDT e cila është vendosur në rrjet, ju lutem bëni kopje lokale të saj dhe procesin e kopje e fotografisë. Ajo është gjithmonë ide e mirë për të bërë një kopje rezervë të të dhënave tuaja burim.

1. Shkarko Outlook Rimëkëmbjes Wizard mjet, instaloni atë në sistemin e ku 32-bit edition Outlook është instaluar dhe konfiguruar dhe të drejtuar mjet.
2. Shkruani ose zgjidhni Burimi PDT (OST) skedar. Ju mund të shtypni Shfleto Button dhe lundruar në dosjen ku PDT tuaj / Fotografi OST ndodhet.
3. Target rruga PST file dhe emrin do të sugjerohet automatikisht nga Wizard Rimëkëmbjes. Kjo është rekomanduar për të ndryshuar vendin në dosjen që nuk është njëjtë si directory e dosjen burim. You may select the target folder using the Shfleto buton.Top

How to Repair Outlook and Convert OST to PST

Madhësia e prodhimit format është vendosur si Outlook 2003 nga default, por ju mund ta ndryshoni atë. Ju duhet të bëni atë në rast se ju doni të përdorni gjetur / konvertohet fotografi në Outlook PST të version të mëparshëm (2000, 2002).

4. Nëse ju do të donte të përshpejtojë shërimin, kthehet në opsion të veçantë e cila lejon të kaloni fazën e të dhënave parashikimit. Nëse ky opsion është aktivizuar program do të lexojnë dhe menjëherë për të shpëtuar gjetën të dhëna pa pushim për vrojtim.

Turn “;Kalo faqe të dhënave parashikimit; alternativë ON në qoftë se madhësia e prodhimit nuk është gjeneruar. Problemi mund të ndodhë në disa raste kur programi i palës së tretë (mjet antivirus, kontakt telefon menaxher) ose Outlook add-në janë bllokuar qasjen në strukturën e të dhënave Outlook.

Top
How to Repair Outlook and Convert OST to PST

5. Shtyp Tjetër buton. Outlook Rimëkëmbjes Wizard do të filloni të lexoni të dhënat e fotografisë burim. Ajo do të shfaqin segmente të cilat mund të gjenden dhe të lexoni. Ju lutemi mos kandidojë Outlook në këtë fazë. Kur faza e leximit do të përfundojë, the Riparimi Outlook Programi do të jetë gati për të shkuar më tej. If the “;skip preview”; opsion është aktive, Faza e ardhshme do të injorohen automatikisht. Top

How to Repair Outlook and Convert OST to PST

6. Shtyp Tjetër button to see the data preview. Nëse ju vlerësoni Wizard Rimëkëmbjes Outlook, ju lutem inspektojë vrojtim të dhënave me shumë kujdes dhe të sigurohemi se rezultati shërim është i kënaqur për ju. Top

How to Repair Outlook and Convert OST to PST

7. Shtyp Ruaj Button dhe Rimëkëmbjes Outlook Wizard do të fillojë saving.

Tani ju mund të hapë të synuar PDT fotografi në Outlook për të përdorur dhe të organizojnë të dhënat. Fillimi MS Outlook, zgjidhni Skedar | Hapur | Outlook Data e dokumentit and browse to the recovered PST file. Shtypni butonin OK dhe mbulohen PDT do të hapen si të Storage dytë të dhënave të përdoruesit brenda Outlook.

Convert OST të PDT

OST të PST Konvertimi mund të kryhet duke përdorur të njëjtën Riparimi Outlook udhëzim. Ju vetëm duhet të zgjidhni file OST burim dhe procesit të rimëkëmbjes. It is recommended to run the processing with “;Kalo faqe të dhënave parashikimit; Opsioni kthyer ON. Me magjistar Outlook Rimëkëmbjes ju mund të konvertohet në formatin OST për PDT, reformat PDT ose fotografi OST të defragment dhe zgjedh atë ose të kthyer versionin e file PDT.

Udhëzimet më shumë:

 ; ;1 ; ;

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web