E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Mund Recovery Magjistar riparim 2GB pst fotografi të vjetër të Outlook në format?

Ne përshkruajnë mundësia e riparimit 2GB pst fotografi (pdt të tepërt fotografi) me Recovery Wizard dobi nga konvertimin fotografi pdt të vjetër të Outlook në format të ri Unicode pst format.

Po, Recovery Wizard mund të vërtetë të riparimi 2GB pst fotografi të vjetër të Outlook në format. We’;ll make a few comments to explain.
Microsoft Outlook Versions 97-2002 limit the size of personal folder files (.pst) dhe offline dosje fotografi (.ost) të dy gigabajt hapësirë në disk. Nëse një i ri ose i ndryshuar pika rrit madhësinë e fajllit për më shumë se 2GB, atëherë bëhet e pamundur që të përdorin të ashtuquajturat pdt të tepërt ose ost file. Ky problem është quajtur 2GB pst file problem.

Beginning with Outlook 2003, programi mbështet fotografi pdt e 2GB dhe më të mëdha. Kjo u bë e mundur në sajë të zbatimit të formatimit Unicode në fotografi pdt. Megjithatë, lëvizur në një version modern i Outlook është e nevojshme, në mënyrë për të krijuar një pst skedë të re, pasi që një metodë për konvertimin e, përditësimi i, or transferring data from old Outlook 97-2002 personal folder files is not provided. Kjo, as well as the problem of pdt të tepërt fotografi, is very easy to solve with the help of pst conversion using Outlook Recovery Wizard.

Using Outlook Recovery Wizard to Repair 2GB Pst Files and Convert Pst Files to the Outlook 2003 Format

In fact, fixing a pst file — an pdt të tepërt file — also amounts to converting the pst file to Unicode format. Start Outlook Recovery Wizard and perform the following steps:

  1. Using the dialog, in the “;Source PST file”; field specify a personal folder file to be processed. Ajo mund të jetë ose një të tepërt 2GB pst file ose të përdorshëm pst fotografi e formatit të vjetër, which must be converted for use in MS Outlook 2003-2010.

    E rëndësishme: Before you recover or convert a pst file don’;t forget to make a backup.

  2. By default, the fixed pst file is stored in the same directory as the original pst with the file name mask “;riparuar-[emrin e pst file burim].pst”;. Për të ndryshuar vendndodhjen, përdorni Shfletoni dialog.
  3. Pas të gjitha hapat e magjistar, ju do të riparojë 2GB pst file. Si rezultat i fiksimin/konvertimin e file pdt të gjitha të dhënat e (e-mail, kontaktet, etj.) janë zhvendosur në Unicode pst file. Për të filluar, ajo do të duhet të jenë të lidhur me MS Outlook.
 ;