E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Mund Magjistar Shërim të shërohen .pst fotografi mbrojtur me fjalëkalim?

Përgjigja për këtë pyetje është afirmative: po, Shërim Outlook Magjistar përfshin një aftësinë për të rimarrë të korruptuar e mbrojtur me fjalëkalim .fotografi pdt. Procesi i riparimit e mbrojtur me fjalëkalim .fotografi pdt është absolutisht nuk ka të ndryshme nga ai i pambrojtur korruptuar .pst fotografi. Në të njëjtën mënyrë, përdoruesit do të kërkohet për të zgjedhur një korruptuar .pst file, të specifikoni dosjen e, ku ai do të donte për të shpëtuar atë, dhe le të software procesin e file.

Me fjalë të tjera, Shërim Outlook Magjistar nuk ka nevojë të dini password mbrojtjen e një korruptuar .pst file në mënyrë që të jetë në gjendje për të rimarrë fotografi. Teknikisht, MS Outlook duhet të dini fjalëkalimin për një e mbrojtur me fjalëkalim .pst file vetëm kur të hapni personal folders file. Duke qenë një .pst file repair utility, Outlook Magjistar Shërim, ka të bëjë direkt në seksionin ku .pst të dhënat e ruajtura; ky operacion nuk do të kërkojnë të hyjnë fjalëkalimin.

Shërim Outlook nuk është një Magjistar .pst file password recovery mjet dhe për këtë arsye nuk është në gjendje të shërohet një humbur .fjalëkalimi pst file. Në vend të kësaj, programi mund të hiqni password mbrojtjen e një .pst file. Ky operacion është aplikohet automatikisht të gjitha dosjet personale fotografi rikrijuar nga e Magjistar Shërim. Me fjalë të tjera, fjalëkalimi i korruptuar .pst file nuk do të jetë i ruajtur në re ruajtjes; ajo do të lejojë krijimin e një të re mbrojtëse fjalëkalimin kur e .pst file repair procesi është i plotë, nëse origjinale nuk ishte mjaft i fortë.

Kujdes! Outlook Recovery Wizard është projektuar për të dhe të destinuara për gjetjen e të dhënave nga korruptuar .pst fotografi dhe riparimi .pst fotografi. Ky software nuk është një .fotografi pst password fishekzjarr, ose një .pst files password recovery mjet!

This article addresses the Outlook Recovery Wizard’;s capability to recover password protected .pst files among other corrupted .pst files.

 ;