The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

A Outlook Rimëkëmbjes Wizard të bëjë të mundur që të shërohen email fshihet?

Ky artikull përqendrohet në faktin se Outlook Rimëkëmbjes Wizard nuk është vetëm një riparimin fotografi PDT mjet, por gjithashtu mund të shërohen email fshihet dhe të tjera gabimisht fshirë të dhënat PDT fotografi (kontaktet, shënime, shënimet kalendarike).

Me të vërtetë, Outlook Rimëkëmbjes Wizard është një universale riparim PDT mjet. Me një program që mund të kryejnë dy operacione: riparimin e dëmtuara PST dhe OST fotografi, si edhe email undeleting të cilat janë fshirë gabimisht.

Si mund të Outlook Rimëkëmbjes Wizard shërohen email fshihet?

By default, një fshihet MS Outlook Objekt, nëse ajo të jetë një email ose të tjera të dhënat PDT element (kontaktet, shënime, hyrja kalendar) është zhvendosur të Deleted Items dosje, e cila është e vendosur në të njëjtin skedar. The Deleted Items dosje shërben, analogji me Microsoft Windows, funksioni i Recycle Bin; kur ju fshini mesazhet, Outlook nuk heq ato fizikisht, por vetëm shënon zonën e file si të papërdorura. Duke përdorur Outlook Rimëkëmbjes magjistar, ju keni mundësi për të shërohen email fshihet, të cilat janë pastruar gabimisht nga Items folder Deleted. Ju vetëm mund të email anulo me Outlook Wizard Rimëkëmbjes në ato raste kur pst file hasn’;t been compacted.

Çfarë është një fotografi kompakt PDT?

Me përdorim të zgjatur të një skedar dosje personale, the Madhësia e file PDT nuk mund të korrespondojnë me volumin e të dhënave që ai në fakt përmban. Kjo mund të shpjegohet me sasi të madhe të hapësirës të rezervuar për të dhënat fshihet PDT. Funksioni i ngjeshja një fotografi PDT është përdorur për të pastruar zona të tilla nga dosja dosje personale. Ngjeshja një fotografi PDT bën të mundur që zvogëluar madhësinë e file PDT, dhe ngushtim të PDT, nga ana e tij, do të krijojë hapësirë ​​në hard drive tuaj. pas ngjeshja file PDT, nuk ka mundësi të email undeleting dhe të dhëna të tjera.

Te shërohen email fshihet në Outlook Rimëkëmbjes Wizard ju mund të procesit plotësisht padëmtuar personal folder files from Outlook versions 97-2007. Pas përfundimit të përpunimit, gjithë gjetur email undeleted (kontaktet, shënime, shënimet kalendarike, etj) përsëri do të vendoset në dosje Items Deleted.

 ;