E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Purchase Outlook Recovery Wizard License

Outlook Recovery Wizard logo

Outlook Recovery Wizard është Outlook pst dhe ost file recovery tool designed to repair outlook emails, kontaktet, kalendari, dhe shënime të tjera Outlook pst dhe ost files content. Outlook Recovery Wizard utility mund të jetë blerë on-line 24 orë në ditë, 7 ditë në javë duke përdorur Kartën e Kreditit (Vizave, Master Card, American Express) Transferimi Wire, Telefoni, Faks, Mail, Kontrolloni, Të holla, Lokale të bankës ose të transferimit të Paguajë Pal duke klikuar në linkun në tabelën më poshtë për software tuaj të nevojave.

Our software can be purchased through one of two secure payment platform of our resellers. Për lehtësinë tuaj, tabela e mëposhtme tregon të ndryshme të licencimit llojet dhe kufizimet e kohës. Please choose the desired license type and click corresponding button to go to the secure order page. Nëse ju nuk jeni të njohur me licenca të tipit, vetëm klikoni në licenca emri për të lexuar kërkesa, you can also read all terms at our purchase page. Prior to order the usage license, please download and evaluate the Outlook Recovery Wizard.

Blerje nëpërmjet PayPro Global:

PayPro Globale Logo

PayPro Global është një Kanadez korporata ofertën më të mirë blerjen e përvojës nga: Kartë Krediti/Debiti (Master Card, Vizave, Maestro, American Express etj.), Telefonit dhe Faksit Mënyrë që, Shikoni/Cash, PayPal, Transferimi Wire, Rendit Blerje, QIWI, Webmoney, Yandex Para dhe metoda të tjera të pagesave.


Home Licencës mund të aktivizohet vetëm në kompjuter në pronësi leje të pronarit dhe të vendosura në të shtëpisë së tij/saj. Duke përdorur software jashtë vendndodhjen e shtëpisë është ndaluar nga termat e licencës. Home licencës mund të përdoret vetëm për procesin e të dhënave të licencës të zotëruesit dhe të dhënave të përkatësisë së tij/saj të anëtarëve të familjes, përdorimi komercial dhe përdorimin brenda në kompani nuk është e lejuar.


 • ONE YEAR
 • $3990
  non-recurring
 • HOME USE ONLY
 • One Activation
 • Including updates
 • and personal support
 • Buy Now
 • TWO YEARS
 • $4990
  non-recurring
 • HOME USE ONLY
 • Up to 2 Activations
 • Including updates
 • and personal support
 • Buy Now
 • THREE YEARS
 • $5990
  non-recurring
 • HOME USE ONLY
 • Up to 3 Activations
 • Including updates
 • and personal support
 • Buy Now
 • UNLIMITED
 • $6990
  non-recurring
 • HOME USE ONLY
 • Multiple Activations
 • Lifetime updates
 • One year of support
 • Buy NowLicenca Enterprise allows companies and owners of a small business to activate the software and use it to serve their customers and employees. This license can be activated only at a single computer and it is required to purchase a separate license for each employee (the end user). Volume discounts are provided.


 • ONE YEAR
 • $7990
  non-recurring
 • COMPANY USE
 • One Activation
 • Including updates
 • and extended support
 • Buy Now
 • TWO YEARS
 • $8990
  non-recurring
 • COMPANY USE
 • Up to 2 Activations
 • Including updates
 • and extended support
 • Buy Now
 • THREE YEARS
 • $9990
  non-recurring
 • COMPANY USE
 • Up to 3 Activations
 • Including updates
 • and extended support
 • Buy Now
 • UNLIMITED
 • $49590
  non-recurring
 • COMPANY USE
 • Multiple Activations
 • Lifetime updates
 • One year of support
 • Buy Now
Cilat janë PayPro Global dhe FastSpring?

Our Software products are sold via PayPro Global dhe FastSpring reseller companies, they takes payments via all major credit cards, as well as Pay Pal, money orders and checks. Resellers accept customer payments through Visa, Mastercard®, American Express®, Discover®, Maestro UK, Solo, Diners Club, JCB, Carte Bleue, PayPal™, JCB, check, money order, Rendit Blerje, WebMoney and Yandex.Money. For more information you can visit the PayProGlobal.com or FastSpring.com websites.

Blerje përfshin

Kodi i regjistrimit dërguar automatikisht nëpërmjet email-i, Outlook Import software updates, activations and technical support via email for the term purchased and documentation for the term purchased. Licenca përfshin një instalim për kompjuter. Opsionale: Garanci Shkarko, License Recovery and Backup CD shipped via US-Mail to anywhere in the world.

How the Software will be delivered?

As soon as your order is successfully processed by registrar, you will be emailed a unique license code for our software with the step-by-step registration instruction. Duke ndjekur udhëzimin e regjistrimit, your key code will immediately unlock the trial version and turn it into the full functional version. Në shumicën e rasteve kodin kyç është menjëherë në dispozicion të fundit urdhërimin faqe. You can read also our frequently asked questions page for additional information për produktet e regjistrimit dhe ofrimin.

Pse e regjistrimit nuk është arritur?

Ju ose Shërbimeve të Internetit mund të jenë të bllokuar email duke përdorur një filtër spam. Try to find the registration at Junk or Spam email folder, then request the order to be resent by our mbështetje team. Don’;t forget to enable our email to be trusted for your firewall. Please provide us with the alternative email which can be used to contact you additionally (not the same domain as blocked please).

Update and Support subscription

Ky shërbim ju ofron përditësime falas, mbështetje prioritare teknike dhe resends e software dhe çelësat licencës (opsionale) për kohëzgjatjen e specifikuar gjatë blerjes tuaj. Software nuk do të pushojë për të funksionuar si demo, pas update dhe mbështetja e abonimit periudhe ka skaduar, vetëm aftësia për të marrë përditësime, prioritet mbështetjen dhe redelivery kryesorë të kodit të softuerit në mënyrë që.

Garanci Shkarko / CD Rezervë

Download links të mbetet të jetojë për 48 orë. Me blerjen e këtij shërbimi, ju do të keni akses për të shkarkuar tuaj për 1 ose 2 vjet. Hard CD për të kopje të software tonë mund të dorëzohet në mënyrë plotësuese, të dy opsionet janë shpërndarë nga rishites.

Çelësi-Kodi Rimëkëmbjes Opsion

Blerë Outlook Import Wizard licencë të dorëzuar përmes emailit. Por kodi i regjistrimit mund të jetë e humbur në rast të një hard drive të rrëzimit ose të tjera të kompjuterit malfunctions. Prandaj, ne ofrojmë klientëve tanë për të blerë opsion shtesë: Çelësi-Kodi Shërim Të Shërbimit. Ne do të vazhdojmë kyçe tuaj të licencës në anën tonë dhe ju do të jetë në gjendje të mbulojë atë me kërkesë.

Çfarë është tuaj të Politikave të Kthimit?

Të gjitha produktet tona janë dërguar në mënyrë elektronike në internet tek adresa juaj email, kjo e bën kthimin e informacionit elektronik i pamundur dhe një herë ju keni marrë versionin e paguar nuk është e mundur për të verifikuar se ju nuk do të përdorin atë. Për këtë arsye, software ynë e produkteve janë të pakthyeshme. Ju jeni të inkurajuar për të shkarkuar dhe për të vlerësuar gjyqësore versionet e para për blerjen e produktit. Ju lutem vini re se me blerjen e software pa tryout ju konfirmoj që software është i plotëson nevojat tuaja dhe kërkesat.

Të zhbllokuar Outlook Importit të shërbimeve me leje kodi dhe të konvertohet në sasi të pakufizuar të EML MSG VCF fotografi në PST dhe formate të tjera. Të shpejtë dhe pa sherr të importuar fotografi EML për Outlook.

 ;