Blerje Import Wizard Outlook

30 Gsh, 2013 Atie Uhan

Outlook Import Wizard mund të blihen përmes një nga resellers tona: PayPro dhe FastSpring. Për lehtësinë tuaj, Tabela më poshtë tregon llojet e ndryshme të licencimit dhe kufizimet kohore. Ju lutem zgjidhni llojin e dëshiruar dhe klikoni licencës blej tani Button për të shkuar tek faqja e sigurt rendit. Nëse ju nuk jeni të njohur me llojin e licencës, vetëm klikoni në Emri licencë për të lexuar kërkesat e, ju gjithashtu mund të lexoni të gjitha kushtet në faqen tonë të blerjes. Përpara blerje software tonë, ju lutem shkarkoni dhe të vlerësojë atë.

Mësoni më shumë për edicionet e softuerit në një tabelë krahasimi.

Outlook Import Wizard është i shpejtë EML për PDT, EML për opinion converter, importit dhe Transferimi EML, msg, emlx Mesazhet në Microsoft Outlook. Outlook Import Wizard shërbimeve mund të blihen on-line 24 orë në ditë, 7 ditë në javë duke përdorur Credit Card (Vizë, Master Card, Kartë American Express) Transferimi Wire, Telefon, Faksi, Mail, Kontrollo, Mandat-paguesë, Lokale bankare transferimi Pay Pal ose WebMoney duke klikuar në linkun në tabelën e mëposhtme.

Blerje përdorur procesor pagesës PayPro Global:

PayPro globale është një korporatë kanadez ofruar përvojën më të mirë me blerjen: Credit / Debit Card, Telefon dhe Fax Rendit, Kontrolloni / Cash, PayPal, Transferimi Wire, Blerje Rendit, Webmoney dhe Yandex Paratë.

Outlook Import Wizard
EML për PDT converter
Leje, reja dhe të zgjeruara mbështetje
1 vit 2 vjet 3 vjet I pakufizuar
Licenca individuale
për përdoruesit në shtëpi
25.99 USD Click here to purchase the license for our software 35.99 USD Click here to purchase the license for our software 45.99 USD Click here to purchase the license for our software 59.99 USD Click here to purchase the license for our software
Licenca Enterprise
për përdoruesit e biznesit
49.99 USD
Click here to purchase the license for our software
59.99 USD
Click here to purchase the license for our software
79.99 USD
Click here to purchase the license for our software
99.99 USD
Click here to purchase the license for our software
Licenca e Site
për përdoruesit e biznesit,
deri në 100 anëtarë të stafit
TVSH në çmim të Licencës Site I zgjeruar Shkarko Garanci 495.99 USD
Click here to purchase the license for our software

Pranon pagesa të konsumatorëve përmes Visa, MasterCard ®, American Express ®, Zbuloni ®, Maestro në Mbretërinë e Bashkuar, Vetëm, Diners Club, JCB, Kartë krediti, PayPal ™, JCB, shikoni, mandat-paguesë, blerë rendin, Bankar Ticket, Alipay, WebMoney, Yandex.Money, QIWI, Pagesat SMS.

Blerje përdorur ShpejtSPRunëprocesor Këngë pagesa:

Outlook Import Wizard EML për PDT converter Leje, reja dhe përkrahje e zgjeruar
1 vit 2 vjet 3 vjet I pakufizuar
Licenca individuale
për përdoruesit në shtëpi
25.99 USD Click here to purchase the license for our software 35.99 USD
Click here to purchase the license for our software
45.99 USD
Click here to purchase the license for our software
59.99 USD
Click here to purchase the license for our software
Licenca Enterprise
për përdoruesit e biznesit
49.99 USD
Click here to purchase the license for our software
59.99 USD
Click here to purchase the license for our software
79.99 USD
Click here to purchase the license for our software
99.99 USD
Click here to purchase the license for our software
Licenca e Site
për përdoruesit e biznesit,
deri në 100 anëtarë të stafit
495.99 USD
Click here to purchase the license for our software

Merrni atë pa pagesë! Outlook Import Wizard GUI përkthyer tashmë në anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Rusisht, Italian, Spanjisht, Portugalisht, Holandez, Suedez, Gjuha daneze dhe japoneze. Nëse ju mund të na ndihmojë për të përkthyer Import Wizard Outlook në një gjuhë që nuk është ende në dispozicion, ju lutem na tregoni dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje.

Blerja përfshin

Kodi Regjistrimi dërgohet automatikisht me email, Import updates Outlook software për afat të blerë, Mbështetja prioritet teknike përmes emailit dhe dokumentacionit për afat të blerë. Licenca përfshin një instalim për kompjuterin. Fakultativ: Extended Download Warranty and Backup CD. Shipped via US-Mail to anywhere in the world.

Si Software do të dorëzohet?

Sa më shpejt që porosia e juaj është proceduar me sukses nga regjistri, ju do të jetë me email një numër unik kyç për të softuerit tonë me udhëzimin hap-pas-hapi regjistrimit. Duke ndjekur udhëzimet e regjistrimit, Kodi juaj kyç menjëherë do të zhbllokuar versionin demo / gjykim dhe kthyer atë në version të plotë funksionale. Në shumicën e rasteve kodi kyç është menjëherë në dispozicion në faqen e fundit porositësit. Ju mund të lexoni shpesh pyetnin tonë Pyetjet faqe për informacion shtesë në lidhje me produktet e regjistrimit dhe ofrimin e.

Pse regjistrimi nuk është arritur?

Ju ose Shërbimi juaj Internet Provider mund të jenë të bllokuar email-tonë duke përdorur një filtër spam. Mundohuni të gjeni regjistrimin në Junk apo Spam folder-mail, pastaj kërkojnë urdhër për të resend në tonë mbështetje. Don’;t forget to enable our email to be trusted for your firewall. Please provide us with the alternative email which can be used to contact you additionally (jo domain njëjtë si bllokuar lutem).

Update dhe Mbështetje abonim

Ky shërbim ju ofron përditësime falas, Mbështetje teknike dhe prioritet resends e çelësave të software dhe licenca për kohëzgjatjen e përcaktuar gjatë blerjes tuaj. I softuerëve nuk do të pushojë të funksionojë si demo pas Update tuaj dhe abonim Mbështetje periudhë ka skaduar, vetëm aftësia për të marrë informatat më të reja, prioritet-mbështetje dhe redelivery e kodit kyç të rendit software.

Garanci Shkarko / Backup CD

Download links mbeten gjallë për 48 ore. Me blerjen e këtij shërbimi ju keni qasje në tuaj për shkarkim 1 ose 2 vjet. Kopja e vështirë CD e programeve tona mund të dorëzohet shtesë, dy opsione janë shpërndarë nga Rishites.

Key-Code Option Rimëkëmbjes

Blerë Import Wizard Outlook licencës dorëzuar përmes emailit për përdoruesit e regjistruar. Por kodin e regjistrimit mund të jenë të humbura në rast të rrëzimit të hard drive ose malfunctions të tjera të kompjuterit. Prandaj, ne ofrojmë klientëve tanë për të blerë opsion shtesë: Key-Code Shërbimi Rimëkëmbjes. Ne do të mbajë çelësin tuaj licencës në anën tonë dhe ju do të jetë në gjendje për të rimarrë atë. Vetëm të kontaktoni mbështetjen tonë teknike dhe çelësi-kodi do të dërgohet tek ju.

Cila është politika juaj Kthehu?

Të gjitha prodhimet tona janë dërguar elektronikisht në lidhje me internet tek adresa juaj e-mail, kjo e bën kthimin e informacionit elektronik pamundur dhe një herë ju keni marrë versionin e paguar nuk është e mundur për të verifikuar që ju nuk do të përdorë atë. Për këtë arsye, produktet tona software janë jo-kthyeshme. Ju jeni të inkurajuar për të shkarkuar dhe vlerësuar versionet e gjykimit para për të blerë produktin. Ju lutemi vini re se me blerjen e software pa tryout ju konfirmoj që software është i plotëson nevojat tuaja dhe kërkesat.

Cilat janë PayPro dhe FastSpring?

Produktet tona janë shitur përmes Software PayPro dhe procesor FastSpring rendit (gjendjes civile) kompanitë, ata merr pagesat nëpërmjet të gjitha kartat e kreditit të mëdha, si Pay Pal, urdhrave dhe çeqet. Rishites pranojnë pagesat e konsumatorëve përmes Visa, MasterCard ®, American Express ®, Zbuloni ®, Maestro në Mbretërinë e Bashkuar, Vetëm, Diners Club, JCB, Kartë krediti, PayPal ™, JCB, shikoni, mandat-paguesë, blerë rendin, WebMoney dhe Yandex.Money. Për më shumë informacion ju mund të vizitoni faqen e PayProGlobal.com ose FastSpring.com.

Hape Import Outlook shërbimeve me kodin e licencës dhe të konvertohet sasi të pakufizuar të dosjeve eml msg me PDT VCF dhe formate të tjera. Fotografi të importit EML shpejte te Outlook.

Produkt Card

Outlook Import Wizard
nga OutlookImport.com
Wizard Outlook Import projektuar për të importuar email ruajtura nga software e tretë e-mail klient partisë për Microsoft Outlook apo file PST ruajtur strukturën origjinale dosjet e paprekur. Import Wizard mund të punojnë me përdoruesit profilin prezgjedhur, existing PST file or new PST file. ; It also supports to convert email files from one format to another.
Formate: EML, Msg, PDT, DOC, RTF, HTML, QE, TXT
Më të vlerësuarat 4.8 i 5 nga 49 Përdoruesit [lexo më shumë]
Dispozicion nga $25,99 tek $495,99
Shkarko Përshkrim Instruction

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web