E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Blerë Leje Kodi

Outlook Import Wizard ; eml për pst, eml për outlook converter, import and transfer eml messages to Microsoft Outlook from other email clients. Outlook Export Wizard ; pst për eml extractor, outlook export utility, ruaj Outlook content to separate files, backup Outlook artikuj. Outlook Recovery Wizard ; fast PST recovery tool for damaged OST. PST file repair and OST për PST konvertimit.

Our software can be purchased on-line and worldwide through the largest distributors in Latin America, Kanada, Shtetet e bashkuara të amerikës dhe kështu me radhë. Ju mund të check the list of our authorized resellers.

Për lehtësinë tuaj: multilanguage ordering pages and more than 60 currencies are available. Outlook Importi software can be purchased online 24 hours a day, 7 ditë në javë duke përdorur Kartën e Kreditit (Vizave, Master Card, American Express) Transferimi Wire, Telefoni, Faks, Mail, Kontrolloni, Të holla, Lokale të bankës ose të transferimit të Paguajë Pal duke klikuar në linkun në tabelën më poshtë për software tuaj të nevojave.

Outlook Import Wizard product

Outlook Import Wizard

Importi EML, MSG, EMLX fotografi në MS Outlook PST and keep the folders structure intact. Convert EML, MSG, EMLX e-mails to the files of PST, EML, MSG, RTF, HTML, MHT, TXT formatet e. Setup including the free MBOX për EML converter –; special mailbox extractor.
License CodeShkarkuarPërshkrimi

Outlook Export Wizard product

Outlook Export Wizard

Eksporti Outlook e-mail, kontaktet, kalendari, dhe shënime të tjera Outlook artikuj dhe ruajtur ato si fotografi të veçantë të ndryshme format. Backup Outlook Tool Inbox, Të Dërguara, Skicat, Dalje, Fshihet Artikuj etj. Ndërtuar-në formatin auto-detektor lejon për të ruajtur artikuj në format të cilat korrespondojnë me artikullin lloji.
License CodeShkarkuarPërshkrimi

Outlook Recovery Wizard product

Outlook Recovery Wizard

Të shërohen e-mail, kontaktet, kalendari, shënime dhe sende të tjera nga të dëmtuara .PST dhe .OST fotografi dhe t'i ruani ato si të reja, e shëndetshme PST. Riparimi Outlook Tool Inbox, Të Dërguara, Skicat, Dalje, Fshihet Artikuj etj. Outlook Recovery Wizard mund të përdoret për të kthyer OST fotografi të PST format dhe shërohen fshihet e-mail.
License CodeShkarkuarPërshkrimi

Blerje përfshin

Kodi i regjistrimit dërguar automatikisht nëpërmjet email-i, Outlook Import përditësimet e softuerit për termin blerë, mbështetje prioritare teknike nëpërmjet email-it dhe dokumentacionin për afat të blerë. Licenca përfshin një instalim për kompjuter. Opsionale: Garanci Shkarko, Licenca Shërim dhe CD Rezervë (Dërguar me anë të SHBA-Mail për të kudo në botë.).

Provoni-para-blej

Ju lutem shkarkuar software ynë dhe përpiqen atë për falas, ajo shpërndarë si try-para-blerë dhe kërkon vlerësimin. Ju jeni të inkurajuar për të shkarkuar and try out the limited trial version prior to order the license. Our software is distributed under two basic license types. Both licenses allow the customer to install and use the software for a limited terms (1, 2 or 3 years) except Unlimited license type (if available) which can be used indefinitely.

  • Home Licencës

    Kjo licencë është për përdorim në shtëpi vetëm and non-profit purposes, allows to activate and use the program on a limited amount of CPUs belonging to the license owner. Licensed software should not be accessed by other users locally or over a network. Home license can be used individually by the license owners inside their home location. Commercial use of the home license is prohibited.

  • Licenca Enterprise

    Kjo licencë fose përdorim të korporatave dhe siguron qasje në software në një të vetme të korporatave vend. Kjo licencë kërkon që ju të blerë një licencë për çdo staff member or client computer, kjo lejon përdorimin komercial të softuerit të licencuar në makinë (vend). Enterprise License is for those who using the software in their company or to serve their clients.

  • Licenca Site

    Kjo licencë për përdorim të korporatave dhe ju jep të përdorni softuer në kompjuter në pronësi ose me qira për Organizatën tuaj në një Faqe të vetme për deri në një maksimum prej 100 staff members per license, si dhe të mesëm kompjuterët që përdoren ekskluzivisht nga anëtarët e stafit për punë e zyrës (e.g. udhëtimi laptop në shtëpi dhe kompjuter). Ajo nuk i mbulon instalim në kompjuterat e të cilat janë në pronësi ose me qira për Klientët tuaj ose përdoruesit e tjerë. Kjo licencë është not transferable to another Organization, dhe nuk ju lejojnë të përdorni Software si një shërbim për Klientët ose përdoruesit e tjerë që nuk kanë e tyre licencës.

How the Software will be delivered?

As soon as your order is successfully processed by registrar, you will be emailed a unique key number for our software with the step-by-step registration instruction. Duke ndjekur udhëzimin e regjistrimit, tuaj kodin kyç menjëherë do të zhbllokuar version i kufizuar dhe të kthejnë atë në e plotë funksionale versionin. Në shumicën e rasteve kodin kyç është menjëherë në dispozicion të fundit urdhërimin faqe. Ju gjithashtu mund të dëshironi të lexoni tonë pyetjet e bëra më shpesh faqe për informacion shtesë për produktet e regjistrimit dhe ofrimin.

Pse e regjistrimit nuk është arritur?

Ju ose Shërbimeve të Internetit mund të jenë të bllokuar email duke përdorur një filtër spam. Try to find the registration at Junk or Spam email folder, then request the order to be resend at our mbështetje. Don’;t forget to enable our email to be trusted for your firewall. Please provide us with the alternative email which can be used to contact you additionally (not the same domain as blocked please).

Update and Support subscription

Ky shërbim ju ofron përditësime falas, priority technical support and resends of the software and license keys for the duration specified during your purchase. The software will not cease to function as demo after your Update and Support subscription period has expired, vetëm aftësia për të marrë përditësime, prioritet mbështetjen dhe redelivery kryesorë të kodit të softuerit në mënyrë që.

Garanci Shkarko / CD Rezervë

Download links të mbetet të jetojë për 48 orë. Me blerjen e këtij shërbimi, ju do të keni akses për të shkarkuar tuaj për 1 ose 2 vjet. Hard CD për të kopje të software tonë mund të dorëzohet në mënyrë plotësuese, both options are distributed by our authorized resellers.

Çelësi-Kodi Rimëkëmbjes Opsion

Blerë Outlook Import license delivered via email for registered users. Por kodi i regjistrimit mund të jetë e humbur në rast të një hard drive të rrëzimit ose të tjera të kompjuterit malfunctions. Prandaj, ne ofrojmë klientëve tanë për të blerë opsion shtesë: Çelësi-Kodi Shërim Të Shërbimit. We will keep your license key at our side and you will be able to recover it. Just contact our technical support and the key-code will be sent to you again.

Çfarë është tuaj të Politikave të Kthimit?

Të gjitha produktet tona janë të shipped electronically over the internet to your email address, kjo e bën kthimin e informacionit elektronik i pamundur dhe një herë ju keni marrë versionin e paguar nuk është e mundur për të verifikuar se ju nuk do të përdorin atë. Për këtë arsye, software ynë e produkteve janë të pakthyeshme. Ju jeni të inkurajuar për të shkarkuar dhe për të vlerësuar gjyqësore versionet e para për blerjen e produktit. Ju lutem vini re se me blerjen e software pa tryout ju konfirmoj që software është i plotëson nevojat tuaja dhe kërkesat.

 ;