A ka një shërim Outlook analog magjistar i një shikues PDT për të parë përmbajtjen e dosjes së korruptuar?

26 tetor, 2012 Atie Uhan

Ky artikull përshkruan aftësitë e Outlook Rimëkëmbjes Wizard si një pst shikues. The pst shikues ndihmon për të përcaktuar se çfarë të dhënat e shërbimeve do të rifitoj nga pst korruptuar skedar.

Për komoditetin e përdoruesve të Outlook Rimëkëmbjes Wizard, Aftësia për të parë strukturën e një skedar PDT është zbatuar. Kjo është bërë në mënyrë përdorues, para shërim, ka mundësi për të parë Struktura PST file, si dhe përmbajtja e dosjeve Outlook, dhe të përcaktuar se çfarë të dhënat nga një pst korruptuar skedar mund të mbulohen nga programi. The pst shikues është në dispozicion në hapin e tretë të Wizard Rimëkëmbjes. Domethënë, pasi mundësitë për shërimin e PDT janë dhënë në hapin e parë (origjinal fotografi PDT, fotografi output format) dhe analiza e pst korruptuar skeda është kryer në hapin e dytë.

Duke parë skedarin e origjinal PDT është si shikimin e të dhënave në Microsoft Outlook. The pst shikues Dritarja është e ndarë në tre zona. Anën e majtë tregon Struktura pst - Dosjet Outlook gjetur. Numri pranë emrit directory tregon numrin e artikujve në dosjen e. In the Outlook folders list it’;s possible to move and expand the directories if they contain subdirectories. Gjërat në dosjen e zgjedhur janë shfaqur në të drejtën e sipërme të pst shikues dritare. Përmbajtja e artikujve vetë (p.sh., tekst, e-mail) janë në cepin e poshtëm djathtas.

Ju lutemi vini re se version demo për Outlook Rimëkëmbjes magjistar tregon përmbajtjen e mesazheve dhe sende të tjera Outlook për vetëm disa sekonda dhe pastaj e mbyll fushën e shikimit pika. Kjo kohë është mjaft e mjaftueshme për të parë se çfarë informacioni do të shikohet nga pst korruptuar skedar. Version demo gjithashtu mbulon një numër të kufizuar të artikujve nga çdo dosje Outlook.

Analoge me shikimin strukturën e dosjeve PDT, Outlook Rimëkëmbjes Wizard mund të shfaqin përmbajtjen e dosjeve offline (Fotografi ost). Ky tipar i programit do të jetë e dobishme në rastet kur ajo nuk është e mundur që të lidheni me serverin Exchange MS. Për shembull, ndërsa në një udhëtim pune, keni nevojë urgjente për të gjetur një kontakt, and you don’;t have access to the Internet. Në këtë rast, tek ndihma juaj ardhur aftësitë e Rimëkëmbjes magjistar Outlook si një pst shikues.

But don’;t forget that the main purpose of Outlook Recovery Wizard is to repair and konvertohet PDT Fotografi. Prandaj, funksionalitetin e shërbimeve si pst shikues është i kufizuar disi. Por gjëja kryesore është se Wizard Rimëkëmbjes ndihmon për të Riparimi PDT fotografi në mënyrë që të rifillojë punën të qetë me MS Outlook.

Ky artikull përshkruan aftësitë e Rimëkëmbjes Wizard Outlook si një shikues PDT. Shikues PDT ndihmon për të përcaktuar se çfarë të dhënat e shërbimeve do të rifitoj nga file PDT korruptuar.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web