E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Rishites tonë nga Vendi

Klientët tanë mund të blejnë software tonë nëpërmjet shpërndarësit më të madhe në Amerikën latine, Kinë, Kanada, Shtetet e bashkuara të amerikës dhe kështu me radhë. Në qoftë se ju preferoni për të porositur software tonë nga një reseller në vendin tuaj, please check the list below:

CHINA

COGITO, established in 2000, is a leading software distributor in China. They are aiming at providing the best solutions for their customers. COGITO corporate closely with over 2000 resellers and have over 40,000 users within China, a large proportion of them are from government agencies, educational institutes and commercial departments. They have established business relationships with many of the world’;s top 500 enterprises, për shembull: Motorola, Simens ,Lucent-Alcate ,etj.

Company: COGITO SOFTWARE CO., LTD.
Adresa: Room 5003,Guang Yuan Da Sha, Nr 5 Guang Juan Zha, Hai Dian Qarkut, Beijing China 100081
Telefoni: +86(010)68421378 Faks: +86(010)68703469
Email: Daisy@cogitosoft.com
WEB Site: http://www.cogitosoft.com

BRAZIL

SiliconAction është më e madhe online software dyqan në Amerikën latine. Established in Brazil since 1996, ata e kanë shitur për mijëra kompanitë e mëdha, si Xerox, General Motors, Peugeot, Pfizer, Basf, HP, Bayer, Philips, Ericsson, Scania, ABB, Merck, Epson, Tetra Pak, ABN Amro Banka, Alcoa, Bosch, Siemens, Rhodia, etj.

Company: SiliconAction
Adresa: 403 cj.303 –; Porto Alegre –; RS –; Brasil –; CEP 90480-003
Telefoni: (51) 3328.5642 Faks: (51) 3328.9547
WEB Site: http://www.siliconaction.com.br

Brazil, Meksikë dhe Kolumbi

Software.com.br is the largest Brazilian software reseller with more than 6,000 manufacturers and more than 100,000 products. Our website has more than 300,000 visits per month and we offer software to meet specific customer needs. Our customers can count with special conditions for all market segments, fast delivery and competitive prices.

Company: Software.com.br
Adresa: Av. Francisco Matarazzo 404, Conjunto 302 Água Branca i São Paulo , SP i CEP 05001-000
Telefoni: +55 (11) 3665-8550
WEB Site: http://www.software.com.br

UNITED STATES OF AMERICA

Founded in 2001, Plimus is headquartered in California’;s Silicon Valley. The company has close to a decade’;s worth of proven experience in the e-commerce and payment fields and has consistently demonstrated high growth. Plimus is regarded as one of the most innovative and effective business platforms in the world for online sales of digital products and services.

Company: Plimus, Inc.
Adresa: 142 N. Milpitas Blvd. #435, Milpitas, CA 95035-4401, USA
Telefoni: +1 (866) 312-7733 Faks: +1 (858) 777-5553
WEB Site: http://www.plimus.com

CANADA

Founded in 2006, PayPro Global, Inc. develops and hosts an eCommerce solution, it supports more than one hundred currencies, të gjitha kartat e kreditit të mëdha, dhe një shumëllojshmëri të gjerë të opsioneve të pagesës së. Kompania gjithashtu ofron software zhvilluesit shtet-e-artit-licencimit, aktivizimi, dhe anti-piraterisë të mbrojtjes për kërkesat e tyre.

Company: PAYPRO GLOBALE, INC.
Adresa: 250 The East Mall, Suite 1117, Toronto, Ontario, M9B 6L3, Kanada
Telefoni (është falas) : + 1-866-933-4313, (ndërkombëtar) : + 1-646-873-6857
Faks (është falas) : + 1-866-724-3925, (ndërkombëtar) : + 1-416-981-7818
Web Site: http://www.payproglobal.com
 ;