Outlook-migrimi Bat dhe transferimi email duke përdorur Outlook Export Wizard

May 19th, 2010 Atie Uhan

Ky artikull përshkruan procesin për MS Outlook migrimit tek Bat kur nuk është e mundur për të përdorur standarte asistentin e importit Bat.

Për të lehtësuar procesin e MS Outlook migrimit, si edhe Migrimi nga Thunderbird, Eudora dhe programe të tjera postë, The Bat has a built-in wizard for importing e-mails and Kontaktet. Magjistar importi është një zgjidhje e mirë për ata që duan të email transferimit me bat në një kompjuter të vetëm. Por çfarë duhet të bëni kur jeni të emigrojnë në mes të dy kompjuterëve pa lidhje, për shembull, një PC zyrë me Outlook korporatave dhe një kompjuter në shtëpi me bat instaluar? Në këtë rast ju mund të email transferimitOutlook-bat Drejtimi i parë me kryerjen e një Outlook eksportit nga mesazhet tuaja ndjekur nga një Import Bat e këtyre dosjeve.

Si të ekstrakt email nga MS Outlook

Hapi i parë është që të ekstrakt email nga Outlook. This format is not supported by Microsoft’;s built-in wizard for Outlook eksportit, so we will use the Outlook Export Wizard utility instead.

  1. Launch Outlook Export Wizard and on the first page of the wizard choose the .pst file from which you wish to ekstrakt email, dhe të tregojë në dosjen në të cilën ju doni fotografi generated për t'u vendosur.
  2. Set the “;Output Format”; option to “;EML –; Outlook Express (RFC822); mënyrë. Edhe pse Bat mbështet importin e mesazheve. Msg, ne rekomandojmë përdorimin e standardit, tried and true .format EML.

    As alternative –; you can select the “;MSG –; Outlook Message”; output format and enable the special option “;Eksporti fotografi msg si RFC 822 Teksti EML format;. Kjo do të kursejnë mesazhet e nxjerrë në fotografi të formatit EML me zgjerimin msg.

  3. Prisni ndërsa programi skanon strukturën e file. PDT dhe të nisë procesin e të fillojë të ekstrakt email.
  4. Kontrolloni rezultatin: specifikuar në dosjen e tani duhet të përmbajë një grup të dosjeve korresponduese të strukturës dosje Outlook, dhe të cilat përmbajnë. fotografi EML. Fotografi me extension. EML por që nuk janë e-mail (Kontaktet, kalendarike dhe agjenda entries) mund të fshihet.

Të eksportuara e-mail duhet të jetë e shkruar në një disk të lëvizshëm dhe u transferua në një PC që ka Bat instaluar në të.

Si të ketë Import Bat .Mesazhet EML

Tani mesazhet tuaja do të shtohet në bazën e të dhënave Bat-mail mesazhe. Për ta bërë këtë nisur bat dhe të bëjë në vijim:

  1. Shko tek directory në të cilën ju doni të email transferimit (nga default, pemë directory është në anën e majtë të Workspace). Kjo mund të jetë një nga të para-instaluar directories (;Inbox,; ;Outbox”;) ose ndonjë folder përdorues.
  2. In the “;Tools”; menu → “;Import Messages”; → “;Fotografi Mesazh (.Msg / .EML); përdorni dritare dialogu për të zgjedhur e-mail për Import Bat.
  3. Përsërit hapat 1 dhe 2 në rend për secilin directory në të cilën ju dëshironi të email transferimit.

Pas importimin mesazhet që ju nevojitet, ju mund të verifikojë se si duken në programin e ri juaj e-mail dhe kështu të përfundojë tuaj Outlook-bat Migrimi.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web