E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

MS Outlook doesn’t support saving e-mails in alternative formats. Can I use Outlook Export Wizard to convert MS Outlook messages, për shembull, nga MSG të EML?

Ky artikull shpjegon se si të përdorin Outlook Eksportit Magjistar, në vend të standardit të MS Outlook funksionalitetin për të ruajtur e-mail në formate alternative, duke e lejuar ju për të kthyer mesazhet nga MSG të EML (PST për të EML)

Why doesn’;t MS Outlook support extracting messages from MSG të EML (PST për të EML)?

Kjo pyetje është pyetur shpesh nga përdoruesit e MS Outlook, since the mail client’;s built-in features allow the eksportet nga PDT e-mail të vetëm .txt, .html, .mht and proprietary .msg formats. Ky problem është veçanërisht i mprehtë kur duke u përpjekur për të të transferuar email në një tjetër klient mail (Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Bat) që nga viti .eml është një universale formatin i cili është i përshtatshëm për trajtimin e individuale e mesazheve e-mail dhe i mbështetur nga shumica mail programet. E zgjidhja më efektive është që të përdorin një email extractor program i cili kombinon funksionalitetin e një e-mail rrëmbyes dhe MSG converter. Outlook Eksportit Wizard është pikërisht e tillë një program, në gjendje të convert MSG të EML (ekstrakt PDT) dhe formate të tjera automatikisht kur nxjerrjen e-mail nga Outlook Personal Folders fotografi.

Një shembull se si të përdorin Outlook Eksportit Magjistar për të nxjerrë dhe për të kthyer mesazhet nga MSG të EML

Lehtësia e përdorimit është një përparësi të caktuar Outlook Eksportit Magjistar. Për të ruajtur mesazhe në disk, pas një MSG të EML (PST për të EML) konvertimit, nisur programin dhe përcaktoni cilësimet themelore: burimi .pst file (nëse është e nevojshme duke treguar file rrugë dhe fjalëkalimin) dhe në dosjen për dosjet që do të nxjerrë të. Për programin e llotarisë gjatë eksportit të convert MSG të EML (PST për të EML), set “;Formati Dalës; to “;EML –; Outlook Express (RFC822); mode. Outlook Eksportit Magjistar do të analizojmë strukturën e file PDT, pas së cilës ju mund të fillojnë procesin e eksportit. Rezultati: the PST file’;s structure will be recreated in the specified directory as Windows folders containing the Outlook data that you chose to eksportet nga PDT ; e-mail, kontaktet dhe shënimet (çdo gjë me një .eml file extension).

Kështu, në përgjigje të pyetjes në titullin është afirmative: po, duke përdorur Outlook e Eksportit Magjistar ju mund të konvertohet mesazhe nga MSG të EML (PST për të EML) ose ndonjë format e tjera të mbështetura nga email extractor.

Si për të eksportuar Outlook PST artikuj të Microsoft Word *.Fotografi RTF?

Si për të eksportuar email dhe sende të tjera Outlook për dosjet e format RTF?

 1. Drejtuar Outlook Eksportit Magjistar utility
  * –; Nëse ju dëshironi për eksportin e artikujve nga Outlook profilin e albumit, ju mund të kaloni hapat #2 dhe #3
 2. Choose the option “;Zgjidhni Jashtëm PST file;
 3. Press the first “;Shfleto; button dhe zgjidhni burimi pst file
 4. Press the second “;Shfleto; button dhe zgjidhni dosjen ku dëshironi të ruani të eksportuar fotografi
 5. Çaktivizoni opsionin ;Me porosi; (zgjidhni atë)
 6. Choose the “;RTF…;; format in the “;Formati Dalës; kuti { lexoni më shumë në lidhje me format RTF }
  * –; You can press “;Opsionet; button dhe të konfigurosh mundësitë eksportuese si ju pëlqen
 7. Press “;Tjetër; button
 8. Programi do të hetoj strukturën e burimit të magazinimit dhe të ju tregojnë se dosjet preview
 9. Press “;Start; button

Eksportues do të ekzekutohen. The Outlook Export Wizard may prompt you to select the Outlook PST folder or the source Outlook Profile depending on options selected. Ju tani mund të lundruar në dosjen e synuar të përcaktuara në pikën #3 për të përdorur eksportohen RTF files.

 ;