Arsyet e përbashkëta për dosjet e dëmtuara Personale dosjet. Veprimet të cilat korruptuar fotografi të dhënat PDT.

14 korrik, 2010 Atie Uhan

Ky artikull përshkruan veprimet më të përhapura të pasakta, duke përfshirë edhe user-e bërë ato, cili korruptuar PDT Të dhënat fotografi. Kur përdoruesit janë të vetëdijshëm nga arsyet për të. PDT korrupsioni PDT fotografi mund të jetë i mbrojtur nga pasojat e pakëndshme të tilla si humbja e informatave të rëndësishme, si dhe procesin e gjatë të Riparimi PDT Fotografi.

Për të diagnostikuar një PDT korruptuar skedar, Përdoruesit duhet të analizojnë arsyet pse ajo ka qenë e dëmtuar.

Veprimet të cilat korruptuar PDT Të dhënat fotografi:

  • Mënyrë të paligjshme del MS Outlook. Një nga arsyet më të përhapura. Shpesh MS Outlook pushon për të kandiduar si rezultat i një humbje e papritur e pushtetit ose për shkak të përdoruesit drejtpërdrejt (vështirë restart, ndalohet pirja e duhanit, duke përdorur Windows Task Manager, mënyrë të paligjshme turning off PC). Nëse Outlook është kryer informacion lidhur me detyrat e (për shembull, shkrim informacionin në dosjen PDT) kur programi është exited, ju jeni të garantuar një PDT korruptuar skedar.
  • File sistemi dëme. Një efekt i veshin apo defekt në një makinë (hard drive ose flash drive). Gabimet e sistemit fotografi në disk të përdorura për të ruajtur Personal skedar Dosjet herët a vonë do të çojë në korrupsioni PDT fotografi nuk mund të trajtojë duke mbetur funksionale.
  • Personal Folders compression fotografi. Compressing Dosjet personale fotografi është i pafajshëm dhe është një mënyrë për të reduktuar Madhësia PST. Por gabimisht daljes Outlook MS ndërsa kjo procedurë është duke u kryer do mjaft ndoshta të shkaktojë që të duhet për të shërohen PDT Të dhënat fotografi.
  • Me qëllim të keq software. Shumë viruse dhe pjesë të programeve të dëmshme të cilat hyjnë Outlook MS përmes një qëllim server mbrojtur mjaftueshëm me email korruptuar fotografi PDT të dhëna.
  • Madhësia PST fotografi. Kjo përdoruesit ndikimet që përdorin një fotografi të dhënave në formatin e vjetër (MS Office 97-2002 format), në të cilën Madhësia PST është i kufizuar në 2GB. Një përpjekje për të tejkalojë këtë maksimum Madhësia PST (të tilla si duke shkruar informacion të ri për një skedar që është tashmë e plotë) mund të rezultojë në një korruptuar fotografi PDT.

Pasojat e korrupsioni PDT Fotografi të mund të shfaqin

Një PDT dëmtuar fotografi lehtë mund të diagnostikuar me efektet të cilat përdoruesit në mënyrë të pashmangshme has. Një gabim mund të shfaqet kur MS Outlook është nisur, duke thënë se Fotografi PDT nuk mund të gjendet ose është i paarritshëm. Ndonjëherë një mesazh gabimi nuk do të shfaqet, por Outlook vetë fillon të punojë shumë ngadalë, si kompjuteri fillon të ul receptorin e telefonit dhe të mos përgjigjet për veprimet e përdoruesve. Në këtë rast, përpiqen për të dalë Outlook saktë (pa përdorur për një restart vështirë, për shembull), ose ndryshe ju mund të korruptuar fotografi PDT të dhëna akoma më shumë.

Nëse ju keni hasur probleme të ngjashme kur përdorni MS Outlook, pastaj ju po i kërkohet për të përdorur një program për të rimarrë tuaja personale Dosjet fotografi, në mënyrë që të minimizojnë rrezikun e humbjes së informacion të rëndësishëm. Outlook Rimëkëmbjes Wizard is a very convenient tool to shërohen PDT fotografi që mund të Riparimi PDT fotografi së bashku me të dhënat e tyre thjesht dhe shpejt. Por edhe kjo nuk mund të bëjë për herë të dhe stresi ndodhur nëse rregullat për përdorimin e PDT dosjeve të të dhënave nuk janë ndjekur.

Një PDT dëmtuar fotografi lehtë mund të diagnostikuar me efektet të cilat përdoruesit në mënyrë të pashmangshme has. Një gabim mund të shfaqet kur MS Outlook është nisur, duke thënë se Fotografi PDT nuk mund të gjendet ose është i paarritshëm. Ndonjëherë një mesazh gabimi nuk do të shfaqet, por Outlook vetë fillon të punojë shumë ngadalë, si kompjuteri fillon të ul receptorin e telefonit dhe të mos përgjigjet për veprimet e përdoruesve. Në këtë rast, përpiqen për të dalë Outlook saktë (pa përdorur për një restart vështirë, për shembull), ose ndryshe ju mund të korruptuar fotografi PDT të dhëna akoma më shumë.

Nëse ju keni hasur probleme të ngjashme kur përdorni MS Outlook, pastaj ju po i kërkohet për të përdorur një program për të rimarrë tuaja personale Dosjet fotografi, në mënyrë që të minimizojnë rrezikun e humbjes së informacion të rëndësishëm. Outlook Rimëkëmbjes Wizard is a very convenient tool to shërohen PDT fotografi që mund të Riparimi PDT fotografi së bashku me të dhënat e tyre thjesht dhe shpejt. Por edhe kjo nuk mund të bëjë për herë të dhe stresi ndodhur nëse rregullat për përdorimin e PDT dosjeve të të dhënave nuk janë ndjekur.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web