Si të përdorni Import Wizard Outlook pa MS Outlook të instaluar?

25 tetor, 2012 Atie Uhan

The Outlook Import Wizard është e nevojshme MS Outlook të jetë i instaluar. Por ju mund të përpiquni të përdorni paketë të veçantë Microsoft për të mundësuar kapacitetet e importit në sistemin ku Outlook nuk është instaluar.

 ;

Software tregon këtë gabim në rast se Outlook nuk është instaluar
ose bitness software nuk përputhet me Outlook edicionit.

Ju lutem kontrolloni që sistemi juaj është një nga pas: Windows Server 2003; Windows Server 2008; Windows Vista ose Windows XP Press here to download the Collaboration Data Objects from Microsoft site.

Kjo paketë CDO nuk do të instalojë në një sistem në të cilin çdo version i Microsoft Outlook apo Microsoft Exchange Server 2003 ose më herët është instaluar.

  1. Nëse versioni paraprak i paketës CDO ishte instaluar në sistemin tuaj, uninstall it.
  2. Ekzekuto skedarët e downloaduar dhe pikë atë në directory synuar.
  3. Ajo do të ekstrakt installer, drejtuar atë dhe ndiqni me hapat e instalimit.

Pas kësaj ju do të jetë në gjendje për të parë se si ajo punon me drejtimin e Outlook Import Wizard kundër disa emlx, EML ose msg Fotografi. Na vjen keq, but we can’;t guaranteed you that this will work. Por ju mund të përpiquni të. Kërkesa kryesore për Outlook Import Wizard qëndron instalimin Outlook Microsoft me profilin e prezgjedhur konfiguruar.

 ; ;1 ; ;

I don’;t want to install the Outlook. Është e mundur për mua që të konvertojë fotografi email veçanta të msg, EML, Formatet emlx në dosjen PDT e MS Outlook?

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web