Import Wizard Outlook si një Converter EML?

24 Mar, 2011 Atie Uhan

Si Mund ta Përdor Import Wizard Outlook si një EML Converter?

Ky artikull përshkruan se si të punojnë me Import Wizard Outlook në EML converter mënyrë, e cila është projektuar për të konvertohet EML ose mesazhi msg paraqet një shumë til e-mail formate ruajtje alternative, ju bërë të mundur për të kthyer email në HTML, email në RTF, email tek TXT, ose në Format TNEF.

Pavarësisht nga format e të dhënave përdoret për të ruajtur korrespondencën elektronike (qoftë ajo të jetë fotografi individuale EML apo kuti postare mbox), klientët e postës zakonisht kanë aftësinë e kursimit e-mail në një format alternative, për shembull duke bërë të mundur që ju të konvertohet email tek TXT ose email në HTML (për mesazhet me HTML Markup). Por kjo është lehtësisht e dukshme se ndërtuar në karakteristika mail programi janë të pamjaftueshme për përpjekjet për të të kthyer mail en masse. Për të zgjidhur këtë problem, duke filluar me versionin 2.1.0 për Outlook Import Wizard, Programi ka pasur një politikë të integruar EML converter, i cili vepron si një mënyrë programit shtesë. Prandaj, Wizard Outlook Import mund të ndihmojë zgjidhjen e problemeve jo vetëm me transferimin EML në dosjet personale fotografi me një EML për PDT konvertimi për Outlook, por programi mund të përdoret gjithashtu për procesin grumbull e-mail dhe t'i konvertoni në formate të ndryshme, nga EML të msg, nga Msg të EML, ose në një nga formatet alternative.

Metoda për përdorimin e EML converter Mënyra në Outlook Import Wizard

Në mënyrë që të kaloni Import Wizard Outlook nga eml2pst të EML converter mënyrë, on the first page of the wizard you need to check the box “;Convert fotografi EML dhe msg në:; dhe përzgjidhni një regjim të konvertimit nga lista.

Shërbimeve ofron mënyra të tilla të thjeshta për të të kthyer mail as “;MSG”; and “;EML”; ; fundit është e nevojshme, për shembull, nëse doni të masë konvertohet EMLX Fotografi (një lloj i Format EML përdoret në Unix dhe Mac OS sistemet) të EML në mënyrë që të përdorin ato në programet e Windows-it, ose për të kthyer fotografi direkt nga Msg të EML. Mënyra e parë është menduar për të përkthyer mesazhe nga EML të msg, për të lëvizur nga Outlook Express për MS Outlook, ose për konvertimin e shpëtoi gabimisht fotografi msg (që s rasti me programin e postës Bat). TNEF mënyrë converts mesazhet në Format encapsulation Transportit Neutral (TNEF), a pronarit encoding mesazh Metoda e përdorur nga Microsoft Outlook dhe Microsoft Exchange Server. Nëse ju doni të konvertohet në masë e-mail në Tekst i thjeshtë, përdorur mënyrën txt për të kthyer email tek TXT.

Mail porositë ruhen në Format HTML duke përdorur email në HTML konvertimit (me ndihmën e regjimin HTML) janë të përshtatshëm për të vendosur në një faqe interneti. Kjo është për shkak se ky format presupozon praninë në dokumentin e HTML tags Markup cilat janë përgjegjëse për formatimin e përmbajtjes. Prandaj është e mundur të botojë një mesazh apo Pasazhe mesazh në një webpage menjëherë, pa nevojë për shtesë të procesit apo format tekstin.

Outlook Import Wizard lejon konvertimin email në RTF, rich text format përdoret nga MS Word. Options for “;RTF”; and “;RTF without headers”; janë në dispozicion (fundit vetëm kursen e-mail përmbajtjen, mosdhënien subjektet mesazh). The .format rtf është e përshtatshme për pjesën unifikuese e-mail e rrjedhës dokumentin tuaj, dhe është e dobishme për organizatat që kanë nevojë për të standartizuar një format për mesazhet që vijnë nga përdoruesit, klientët, dhe partnerët (si aplikime, Kërkesat dhe formularët). E-mail ruajtur në format RTF mund të përcillet (për shembull, me ndarjet përkatëse të shoqërisë ose direkt tek stafi) pa frikën e të paturit e formatimit dokument humbur apo shtrembëruar. Ky funksion është veçanërisht e rëndësishme kur kihet duke dërguar materialet në procedurë qeveritare dhe agjencive të, si dhe firma të ligjit. Shkuarja përpara, Dokumentet RTF lehtë mund të shikohet dhe redaktuar në çdo përpunues teksti (të tilla si MS Word, OpenOffice Writer apo AbiWord).

Mënyra misterioze mht konverton e-mail në. Mht-formatohet fotografi (MIME HTML, MHTML), which are an archived HTML page combining a message’;s text and graphics content in one file. Ky funksion është i dobishëm për zhvilluesit dhe menaxherët e përmbajtjes website, viti. format mht bën për punë të lehtë me përmbajtje në anën e serverit. E-mail mesazhet e ruajtur si faqe mht, për shembull, do të trajtohen si një njësi e vetme, pavarësisht nga ndonjë elementeve të përfshira (audio, grafikë, animacione, etj).

Pas zgjedhjes së një regjim në faqen e dytë të magjistar, përcaktojë rrugën për të cilën ju do të kthyer mail mesazhe, cilat mund të jenë në. EML, .msg ose. format emlx, dhe të presin për converter për të përfunduar. Falë algoritmi optimizuar përpunimit, përpunimin e madje edhe një numër të madh të mesazheve merr minuta thjeshtë, dhe fotografi të cilat janë të krijuara do të ruhen së bashku në të njëjtën dosje si mesazhet origjinale.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web