E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Çfarë është mënyra më efikase për të punuar me opsione të importit?

Learn how configurable presets of Outlook import settings can help you save a good deal of time performing EML të PST conversions. Use this EML to PST converter more efficiently from now on by using preconfigured sets of settings tailored for specific tasks.

Outlook Import Wizard is an efficient EML to PST converter with flexible Outlook import settings

Nëse ju përdorni Outlook Import Wizard shumë për të transferimin e-mail mesazhe të llojeve të ndryshme në Outlook PST fotografi, trajektorja tuaj të përditshme operacionet do të jetë një shumë të arsyeshme, gjë për të bërë. Disa migrime email kërkojnë shumë i thjeshtë EML të PST konvertimit, ndërsa të tjerët mund të kërkojë më shumë kontroll dhe opsionet të tjera të mbështetura nga programi. Pra, nëse ju të kryer dy ose më shumë tipike transfertat e-mail mjaft shpesh, you can take advantage of the program’;s standard collection of presets –; që është, kombinimet e ndryshme Outlook import settings that can be quickly loaded to save time during the import process.

The standard set of presets includes the following combinations: Të parazgjedhur, Import The Bat .MSG files, Import Email of Unix email client, Import files of MAC OS email software. These options reflect the most typical tasks users fulfill using Outlook Import Wizard.

Presets help you convert EML të PST more efficiently and save time

Different conversion scenarios involve different import settings. The list of pre-selected options for each preset can be viewed by choosing a preset and clicking the “;Apply”; button. Programi automatikisht do të konfigurosh e saj import settings sipas aktualisht të përzgjedhur paraprakisht. Provoni zgjedhjen e ndryshme presets të shihni ndryshim në zgjedhur opsionet. Using a preset doesn’;t mean that you cannot change the import settings ; ata janë thjesht një mjet të çastit përzgjedhje të opsioneve optimale për të zgjedhur migrimi-mail skenar. Once you’;ve selected the necessary preset, të vazhdojë për hapin e ardhshëm të magjishëm si zakonisht. Çdo EML file e MSG fotografi do të jenë të përpunuara sipas paraprakisht e keni zgjedhur.

Outlook Import Wizard është një i fuqishëm EML to PST converter duke ju ofruar një sërë e-mail mundësitë e migracionit, si dhe një aftësi për të zgjedhur në mes të katër para-konfiguruar vendos të importit të cilësimet e që do të masë të madhe të lehtësuar procesin për përdoruesit e papërvojë dhe për të shpëtuar një marrëveshje të mirë të kohës suaj në rast se ju përdorni programin në një bazë të rregullt.

 ;