E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Që të Dhënat Outlook Eksportit Magjistar në Gjendje për të Nxjerrë nga Outlook?

This article explores one of Outlook Export Wizard’;s main features: the program’;s versatility as an email rrëmbyes kjo mund të trajtojë jo vetëm mesazhet që ju dëshironi për të ekstrakt nga Outlook, por të tjera të informacionit të ruajtur në PST kontejnerë.

Të dhënat të cilat ju mund të ekstrakt nga Outlook duke përdorur Outlook e Eksportit Magjistar

Fotografi PDT janë qendrore enë për ruajtjen e E të dhënave Outlook: e-mail porosi dhe anekset e tyre, kontaktet, dhe gjithashtu kalendari, ditari dhe detyrën e menaxherit të hyra. Një nga Outlook Eksportit Magjistar karakteristikat është që të shërbimeve si punon më shumë se vetëm një e-mail rrëmbyes, si ajo është në gjendje për të ekstrakt nga PDT dosjet lloje të tjera të informacionit. Për shembull, programi e bën të thjeshtë për nxjerrjen e kontakteve ose të hyra nga tuaja Kalendari Outlook, të cilat mund të përdoren për shkëmbimin e të dhënave personale në formë elektronike ose për të importuar në detyrë menaxhimin e programeve të. Kjo do të thotë se në qoftë se ju jeni duke përdorur Outlook e Eksportit Magjistar për një migrimi Outlook ; alternative e klientit email, ju do të jetë në gjendje jo vetëm për të ekstrakt email por e tjera shoqëruese informacion, si dhe.

Outlook Eksportit Magjistar do të ju ndihmojë të lehtë të ekstrakt nga Outlook artikujt në vijim, të:

  • E-mail në Kutinë tuaj, Dalje, Dërguar, Fshihen, Skicat, Junk dhe user-krijuar dosjet;
  • Kontaktet nga libri juaj i adresave;
  • Kalendari Outlook ngjarjet;
  • Të hyra ditar;
  • Shënime;
  • Detyrat nga Task Manager;
  • RSS feeds;

Si për nxjerrjen e E të dhënave Outlook me ndihmën e Outlook Eksportit Magjistar

Para se të eksportit, programi do të analizojnë strukturën e burim Personal Folders file dhe të shfaqin atë si një listë e paketave. Ju mund të shkoni nëpër këtë listë duke klikuar për të zgjeruar drejtorive të cilat kanë rrjetore nën-dosjet. Numri tjetër për emrin e çdo directory është numri i artikujve të jepet lloji që gjenden në burim .pst file. Tjetër që ju mund të fillojnë procesin për të ekstrakt email, which will take just minutes thanks to the program’;s special algorithm, cila është e aftë të përpunimit sasi të madhe të të dhënave.

E rëndësishme: if a format is chosen in the “;Formati Dalës; drop-down menu, then all data will be saved in that format. For the program to save E të dhënave Outlook depending on the exported object’;s type, turn on the “;Autodetect”; opsion.

If the “;Autodetect”; option is activated, programi do të ekstrakt nga PDT files Outlook calendar items and address book contacts in the vCalendar (.vcs) and vCard (.vcf) formats respectively, while extracted e-mails and other items will be saved in .msg files. E MSG format is universal for most Outlook items. Prandaj, if you decide to ekstrakt nga PDT format a Shënim item and save it in message format, herën tjetër që skedë të re është hapur, ju do të shihni një shënim me të gjitha fusha të informacionit të ruajtur vlerat e tyre të mëparshme.

 ;