The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

eksportit Outlook, Outlook backup

eksportimi Outlook Email Kontakt Task Procedura Përshkrimi. Mëso se si për të nxjerrë të dhëna nga Outlook profile ose PST fotografi duke përdorur Outlook Export Wizard dobi. Eksportet mjet Outlook të dhënave të shumta EML, MSG, VCF fotografi.

Outlook Udhëzime Import Software

  • Outlook import ; Hap pas hapi përshkrimin e eml te outlook importimin e procedurës ose se si për të lëvizur eml dhe msg fotografi në MS Outlook.
  • Outlook eksport ; Përshkrimi Outlook Procedura nxjerrjen e të dhënave, se si të eksportojë Outlook kontaktet, email, kalendar, shënime, attachments dhe sende të tjera.
  • Outlook shërim ; Si për të riparuar të dëmtuara OST ose PST skedar, kthyer OST te PST format.

Outlook eksport

Outlook Export Wizard can help you to backup Outlook email, kontaktet, shënime, calendar and other items to individual files of the available format. me Outlook heqës email you may email eksportit te TXT, EML, MSG, HTML Formatet. It is easy to backup email data and use it in another email clients.

  1. Shkarko Outlook Export Wizard and install it.
  2. Define the source which you want to use for exporting Outlook të dhëna. The Default Outlook Profili i është zgjedhur nga default, ajo lejon për të eksportuar të dhënat Outlook e tanishme profilin e përdoruesit. si alternativë, you may select the option “;Përdorimi i jashtëm PST skedar; dhe të përcaktojë rrugën e plotë dhe PST Emri i skedarit. Ju mund të klikoni butonin browse dhe të zgjidhni file vendndodhjen dhe PST përmendur duke përdorur dialogun standarde e hapur.
  3. Specifikoni dosjen e synuar. Outlook Export Wizard do të përdorë atë vlerë për të krijuar subfolders eksportuar dhe ruaj mail nxjerrë dhe të tjera Outlook të dhëna. Ka edhe butonin browse për lehtësinë tuaj.
  4. Tjetër që ju mund të përcaktojë formatin për të gjitha sendet e eksportuara apo të rregulloje formatin për secilin lloj të të dhënave në mënyrë individuale. Nëse opsioni porosi nuk është zgjedhur të gjitha të dhënat do të eksportohet në dosjet e formatit i cili është përcaktuar në kutinë rënie. By default ajo është Outlook .MSG format. më i lartëHow to export and backup outlook data
  5. shtyp tjetër button për të shkuar në hapin e ardhshëm. më i lartëHow to export and backup outlook data
  6. Nuk ju mund të gjobisë melodi e Outlook eksport. opsioni i parë ju lejon për të mundësuar ose çaktivizoni krijimin subfolders. Nëse opsioni është OFF, Fotografi të eksportuara do të ruhen në dosjen e prodhimit pa subfolders krijimit (të gjitha në një directory). Përveç kësaj, nëse opsioni format e prodhimit me porosi është kthyer ON, ju mund të specifikoni formatin e të dhënave të prodhimit për secilin Outlook llojin e të dhënave. Fillimisht ajo është konfiguruar nga vlera e parazgjedhur.
  7. shtyp tjetër button për të filluar eksportin e të Outlook të dhëna. më i lartë

How to export and backup outlook data

Outlook Export Wizard do të ruani të dhënat në përputhje me mundësitë e përcaktuara.

Outlook rezervë

Outlook të dhënat e backup është thjesht. nxjerrë Outlook dhënat mund të arkivuar dhe përdoret si rezervë. Nëse ju do të donte për të rivendosur të dhënat e ruajtura (import të Outlook) ju mund të përdorni një zgjidhje tjetër të quajtur Outlook Import Wizard.

 ;