The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Çfarë lloje të të dhënave Outlook nuk shërohen shërbimeve Outlook Rimëkëmbjes Wizard?

This article talks about the types of të dhënave Outlook Recovery Wizard can recover. Attention is focused on the fact that Recovery Wizard restores mail as well as other pst-data kontaktet, shënime, kalendar entries.

As you know, in addition to mail, other të dhënat PDT — contacts, shënime, tasks — is stored in a personal folder file. Of course, emails are the most valuable part of të dhënat PDT, so most users use pst recovery software specifically to rivendosur postën. Arsyeja është se humbja e pjesës tjetër të informacionit nuk është aq kritike; if it’;s necessary to shërohen email, shërohen kontakte ose shënime, në kontrast me e-mail, kjo mund të bëhet nga kujtesa. Por zhvilluesit e Outlook Rimëkëmbjes Wizard besojnë se pst recovery software duhet të jenë të përshtatshëm dhe funksional, sa më lehtë për t'u përdorur, dhe pa proces intensiv i rindërtimit PDT. prandaj, Outlook Rimëkëmbjes Wizard lejon përdoruesin të shërohen automatikisht email e tyre dhe të dhëne të lidhur ruajtur në një skedar PDT.

Me Outlook Rimëkëmbjes Wizard, Outlook shërim të dhënave përfshin:

  • shërohet email dhe struktura e postës dosjet;
  • shërohet kalendari entries;
  • shërohet kontakte;
  • shërohet shënime;
  • shërohet detyrat;

Teknologjia e rindërtimit fotografi PDT në Wizard Rimëkëmbjes bën përdorimin e disa algoritme të rimëkëmbjes. Kjo lejon program për të rimarrë jo vetëm të dhënat Outlook, por për të rivendosur shuma maksimale e mundshme të këtyre të dhënave dhe pronat e saj. Për shembull, rivendosjen e postës përfshin jo vetëm ruajtjen e mesazheve elektronike (dhe attachments) in the new pst, but also the restoration of their properties — subject, te, nga, cc, date, etc — and the result of restoring të dhënat PDT is a new personal folders file. Outlook Recovery Wizard supports data recovery for Outlook versions 97-2007, si dhe Microsoft Exchange (fotografi ost) versions 5.0, 5.5, 2000 and 2003.

paralajmërim! Perpara se te fillosh Outlook shërim të dhënave, të bëjë një kopje rezervë të PDT ose ost file.

 ;