The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Versioni i ri i Outlook Import Wizard lëshuar, v1.5.3

Versioni i ri i Outlook Import Wizard lëshuar, v1.5.3

Ne kemi shtuar disa opsione shtesë Wich lejojnë për të rritur EML importit aftësitë. Tani ju mund të kufizojë madhësinë maksimale të EML dhe / ose mSG paraqesë të importohet. Kjo mund të jetë efektive nëse ju gabimisht bashkangjitur fotografi të madhe në disa nga e-mail dhe pastaj të ketë probleme hapjen kaq të madh e-mail në Microsoft Outlook. Është e mundur tani për të filtruar nga fotografi EML përmbajnë të bashkëngjitni skedarë, si dhe mesazhet që nuk kanë të bashkëngjitni skedarë. Versioni i ri i Outlook Import Wizard (1.5.3) është në dispozicion për shkarkim. Ne shpresojmë që ju do të vlerësojmë avantazhet e zgjeruar EML për Outlook converter.

Outlook Import Wizard ju lejon të transferimin EML dhe msg postës fotografi në Microsoft Outlook shpejt dhe painlessly. Jo vetëm që e bën Outlook Import Wizard kthyer mesazhe email, ajo gjithashtu ruan të gjitha të bashkëngjitni skedarë, so you’;ll maintain the integrity of all of your original data during the export.

 ;