E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Netscape për Outlook Import-Mail

Mund të software tuaj importi i vjetër Netscape 7.2 emails into Outlook 2010? Ajo duket se nuk ka asnjë mënyrë e lehtë për të bërë atë. E vetmja zgjidhje që unë mund të gjej ishte shumë e mundimshme: 1) Convert my Netscape 7.2 messages into an older Netscape 4.8 format (Kjo merr një makinë të vjetër për të ekzekutuar). 2) Import në Outlook Express (gjithashtu merr një makinë të vjetër, but not as old as step #1. 3) Migrate onto Outlook 2000 (edhe në një makinë të vjetër). 4) Eksporti si *.Fotografi PDT. 5) Import *.PST files into Outlook 2010 (në makinë të re). Pra, me emra të skedarëve të duhet për të shkuar nga: *.MSF –;>; *.SNM –;>; *.DBX –;>; *.PST –;>; Outlook 2010 This took all day long! (and 3 different machines, dy prej tyre i vjetër) Unë mund të shoh pse software juaj është në mënyrë të vlefshme. Mund të ju ndihmojë software me ndonjë nga këto hapa? (Unë kam më shumë për të kthyer email).

Outlook Import Wizard projektuar për të importuar fotografi email ruajtur më parë nga klientët e tjerë email në .eml, .msg, ose .emls format. Ajo nuk është duke punuar direkt me palës së tretë aplikacionet mail. Pra, nëse ju mund të eksportit ose vetëm ruani email nga Netscape për formatet e mbështetur, atëherë ajo do të bëjë punë të.

Të shkurtër udhëzim se si të importojë email nga Netscape për Microsoft Outlook. The first stage is –; extract emails from the Netscape mailbox files and save them.

E Netscape to Outlook import process is near the same as for Thunderbird: Read how to Import emails from Thunderbird to Outlook.

Where Netscape stores emails?

Çdo Netscape email dosje (Tool Inbox, Dërguar, etj.) is recorded to the hard drive as couple of files –; one of them have no extension at all (example: INBOX), which is the email storage file in “;mbox”; format, and one with an .MSF extension (example: INBOX.MSF), which is the index (Mail Summary File) to the email file. Ju mund të përdorni tonë të lirë MBOX të EML Converter për nxjerrjen e email nga fotografi me asnjë vazhdim (nga kuti postare file). Atëherë ju mund të përdorni Outlook Import Wizard për të importuar të gjitha .Fotografi EML në Outlook ose PDT fotografi.

  1. Ju lutem shkarkoni Outlook Import Wizard dhe instaluar atë.
  2. Hapni Outlook Import Wizard programin e grupit të (Start –; Outlook Import Wizard; or Start –; All Programs –; Outlook Import Wizard)
  3. Drejtuar Të lirë MBOX të EML Converter (ajo është e përfshirë në Outlook Import Wizard konfigurimit)
  4. Të shtoni fotografi kuti postare për programin lista e dhe nxjerrjen e tyre
  5. Run Outlook Import Wizard dhe pikë kryesore e vjetër, e cila përmban nën-dosjet me email nxjerrë dhe për të vazhduar me import-mail. Lexoni më shumë në lidhje eml importit për outlook.

Përgjigje: Unë e kam blerë tuaj të Outlook Import Wizard, dhe ai e bëri pikërisht atë që ju tha se do të. Kjo ishte më shpejt se parafytyruar të gjitha hapat e bëra më poshtë (me pengesa Microsoft paraqitur në çdo fazë të).

 ;