E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

MailCOPA për Outlook

MailCOPA është e lirë klient email e cila është përdorur gjerësisht nga shtëpia, përdoruesit e korporatave dhe për të ndihmuar bankat e. Ajo mund të quhet si Outlook Lite pasi ajo është përmbajë të gjitha që ju duhet për rutinat e-mail. Një shumë të aftësive, të gjerë Anti-SPAM mbrojtje dhe imunitet nga sulmet e viruseve, e bëjnë atë një nga të fuqishme alternative për shumicën e të tjera, e-mail software.

What is MailCOPA? MailCOPA screenshot.

MailCOPA për Outlook Migrimit

How to move your emails from MailCOPA email client to Outlook? It is simply.

The process consists of two parts:

  1. Extraction of packet emails from the MailCOPA mailbox files;
  2. Importing of extracted MailCOPA emails into Microsoft Outlook;

MailCOPA data extraction:

First you should find where MailCOPA stores emails. MailCOPA e-mail client is using standard MBOX files to store e-mail correspondence. The mail storage can be found in various ways. MailCOPA saves email data to the special directory by default.

For Windows 95, 98 and ME:

C:Program FilesMailCOPAdata

For Windows 2000, 2003 and XP:

C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataInterVationsmailcopa

For Windows Vista and Windows 7:

C:ProgramDataInterVationsMailCOPA

You may find the exact location of your mailbox files by going to the MailCOPA configuration menu, selecting Set Preferences and going to the Global settings faqe. E Data Path field contains the exact path to the MailCOPA email storage folder.

MailCOPA email storage location

Select MailCOPA data path and copy it for future use

Now you may do the extraction. Shkarkoni dhe të instaloni versionin më të fundit të Outlook Import Wizard utility. Hapni programin e grupit për Outlook Import Wizard dhe të drejtuar falas MBOX të EML Converter mjet. Ajo është e lirë dhe të plotë funksionale mjet për postare (.mbox) për të .eml të konvertimit. Ky mjet ekstrakte email ruajtura brenda fotografi kuti postare dhe ruan çdo email me fotografi individuale .Format EML.

Drejtuar lirë MBOX të EML të shërbimeve dhe të shtoni çdo kuti postare fotografi në listën e programit. (Ju e dini se ku MailCOPA dyqane fotografi kuti postare nga hapin e mëparshme) Press “;Procesi; button. The program will prompt you to specify the Output directory –; zgjidhni dosje bosh në hard drive tuaj dhe shtypni OK button për të filluar EML të nxjerrjes.

Lirë MBOX të EML Extractor do të fillojë përpunimi. Email nxjerrë do të ruhen në dosjen e caktuar. Tani ju mund të importojë email nxjerrë në MS Outlook me ndihmën e Import Wizard Outlook.

Importuar fotografi EML për Outlook:

Filloni Outlook Import Wizard mjet, specifikoni burimi folde ku tuaj .EML fotografi janë të vendosura. Ajo është e njëjtë në dosje në hard drive tuaj që ishte zgjedhur nga ju si objektiv për nxjerrjen. Shtyp Tjetër button për të lejuar program për të gjetur të gjitha dosjet e-mail. Shtyp Tjetër button për të shkuar në faqen opsionet . Në qoftë se ju dëshironi, ju mund të akorduar gjobë importimin e, ose të lënë default options vendosur. Shtyp Tjetër button dhe zgjidhni importimin e synuar. You may leave the target selected as “;Përdorimi default storage Outlook; pra, fotografi-mail do të jetë e importuara direkt në Outlook.

Ju lutem vini re se Outlook duhet të jetë jo vetëm instaluar, por ju duhet gjithashtu të nisin një herë pas instalimin dhe konfigurimin e parazgjedhur profilin e anëtarit për ta bërë këtë opsion të punës!

Ju gjithashtu mund të importojë email në file ekzistues PST (;Append file ekzistues PST; opsion) ose në e sapo krijuar PDT (;Të krijojnë file të ri PDT; opsion). Lexo mor në lidhje me importimin opsionet dhe mode në ynë mësimit online.

Shtypni Start butonin dhe Outlook Import Wizard do të fillojë të importit. Ju do të jenë në gjendje të kontrollojnë importimin identifikohu për të kontrolluar procesin. Kur procesi do të jetë i përfunduar, vetëm mbyllni programin dhe të drejtuar Microsoft Outlook. Ju do të gjeni email importuar brenda.

Nëse ju e keni importuar juaj email në PST file, ju mund të hapur atë me MS Outlook, dhe të fillojnë duke e përdorur atë. Për të hapur PDT fotografi në Outlook: zgjidhni meny File | E hapur | Të Dhënat E File Outlook dhe shfletoni file PDT ju hae. Zgjidhni skedar PDT dhe për të konfirmuar hapjes. Ajo do të jetë e hapur siç e dytë e magazinimit.

Mëso se si për të nxjerrë MailCOPA email dhe importit të tyre në MS Outlook PST file.

 ;