The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Udhëzime Outlook Import Software

  • Outlook import ; Hap pas hapi përshkrimin e eml te Outlook importimin e procedurës ose se si për të lëvizur eml dhe msg fotografi në MS Outlook.
  • Outlook eksport ; Përshkrimi Outlook Procedura nxjerrjen e të dhënave, se si të eksportojë Outlook kontaktet, email, kalendar, shënime, attachments dhe sende të tjera.
  • Outlook Rimëkëmbjes ; Si për të riparuar të dëmtuara OST ose PST skedar, kthyer OST te PST format.

EML fotografi transferuar me Outlook Import Wizard

me eml te outlook converter (shkarko gjykim të lirë) the transferimin e-mail bëhet lehtësi dhe shpejt. Outlook utility import projektuar si multi-faqe Wizard. The eml te outlook importimin mund të kryhet në disa hapa: Përzgjedhja e magazinimit destinacionit. si destinacion, kjo mund të përzgjedhur PST fotografi ose aktuale Outlook storage edhe i mbrojtur me fjalëkalim. Hapi tjetër është zgjedhur dosjen burim ku Outlook Import Wizard software duhet të gjeni strukturën sub-folders dhe e-mail dosjet e i pajtueshëm eml ose msg file formats. Pas këtij hapi, software kryen scan për dosjen e zgjedhur dhe sub-folders dhe tregon listën e eml dhe msg fotografi. Të gjitha këto fotografi janë përzgjedhur për t'u importuar nga default, përdoruesi mund të ndryshojë këtë përzgjedhje. Pas shtypur butonin Start programi bën të zgjidhni dosjen e destinacionit të zgjedhur Outlook ruajtje. Outlook converter fillon krijimin e dosjet dhe e-mail. Gjatë këtij operacioni magjistar shkruan log të plotë të përpunimit dhe përveç kësaj gabimet log. Ky përdorues mund të inspektojë dy shkrimet dhe të kryejnë hapa shtesë për të korrigjuar gabimet importuese.

Përzgjedhja dosje burim

Në hapin e parë përdoruesi duhet të zgjidhni dosjen burim cila përmban dosjet e .eml, .emlx dhe .msg Formatet. Dosja mund të përmbajë Burimi mbivendosur strukturën e multi-nivel sub-folders plotësuese. Nëse ju dëshironi të import e-mail dhe dosjet struktura, ju lutemi të përgatisë atë më parë. Zakonisht ajo është e directory rrënjë me strukturë nën-dosjet e çdo nivel të hierarkisë. Ju mund të specifikoni opsione shtesë që do të përdoren nga Outlook Import Wizard gjatë së dosjeve dhe dosjet në kërkim analizën e strukturës së. Mundësia e parë lejon program për të gjetur .eml dhe .msg Fotografi mbi gjithë nivelet nën-dosje Recursively. Mundësia e dytë mund të zgjidhen për të filtruar .eml ose .msg fotografi. Mundësia e tretë mundëson kërkimin e dosjeve të fshehura e cila lejon për të gjetur email ndërsa emigrojnë nga Apple Mail aplikacion.më i lartë

The first page of the Outlook Import WizardSource Folder –; Dosje burim që përmban EML, MSG dosjet dhe dosjet.

Duke kërkuar për EML dhe PST files –; sub-folders struktura analizuar

Outlook Import Wizard kryen hetim të strukturës së sub-folders, ajo do të marrë disa kohë për të gjetur të gjitha e-mail për të importohet, koha e nevojshme do të varet nga sasia e dosjeve. Përdoruesi mund të ndaluar procesin kërkim duke shtypur butonin Stop Kërko. Nëse dëshironi të ri-drejtuar analizuar, ju duhet të kthehet në hap prapa duke shtypur butonin Back, pastaj shtypni butonin Next përsëri.

Zgjidhni Files për të importuar

Programi tregon e-mail fotografi duke përfshirë edhe rrugën e plotë dhe ata janë të zgjedhur (kontrolluar) nga default. Disa fotografi të cilat nuk duhet të jenë të importuara mund të deselected. më i lartë

Structure Scan - Program performs the scan of folders structure and search the files.

Structure Scan –; Program kryen hetim të strukturës dosjet dhe e-mail fotografi kërkimi.

Konfiguro Options Processing

Outlook Import Wizard e pajisur me një gamë të gjerë të opsioneve dhe filtra që ju lejon të bëj rregullim të imët parametrat përpara se të filloni mesazhet importimin ose konvertimit. Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë opsion është e nevojshme që ju mund të përdorni opsionet e paracaktuara (presets). Lexo Rreth Outlook Import Wizard opsione. më i lartë

Settings and Filters of Outlook Import Wizard

Dërgojani Opsionet Përpunimi dhe Filtra

Përzgjedhja ruajtjen e destinacionit

Ky përdorues mund të zgjidhni ruajtjen e destinacionit ku eml dhe msg Dosjet duhet të importohet. E tanishmja Outlook ruajtje është zgjedhur nga default. Nëse magazinimit është e koduar, fjalëkalimi do të kërkohet në mënyrë automatike. më i lartë

Destination storage - Default Outlook Storage selected.
Destination storage –; Default Outlook Storage zgjedhur.

Për të zgjedhur jetimë PST skedar, ju duhet të mundësojë opsionin e duhur dhe të përdorni butonin browse për të zgjedhur PST skedar. shënim: The PST Dosja duhet të vendoset në vend të shkruani aktivizuar. Në rast se PST Skedat e mbrojtura me fjalëkalim, ju lutem specifikoni fjalëkalimin e duhur në fushën e veçantë.

Importimi i EML dhe MSG fotografi në Microsoft Outlook

Në fazën e fundit programi kryen import. Përdoruesi do të nxitet për të hyrë në fjalëkalimin e duhur në rast nëse default Outlook magazinimit është zgjedhur dhe është e mbrojtur me fjalëkalim. Outlook Import Wizard do të hapë lidhjen me Outlook dhe të kërkojë për të zgjedhur dosjen e destinacionit në Outlook struktura folders. Procesi do të fillojë kur përdoruesi konfirmuar dosjen rrënjë të zgjedhur. shënim: Inbox do të zgjidhet automatikisht nëse asnjë dosje do të përzgjidhen nga përdoruesi. më i lartë

Processing Log - User can inspect the processing and error logs.
Processing Log –; Përdoruesi mund të inspektojë dhe të përpunimit gabim shkrimet.

Në fund të përpunimit përdoruesit mund të inspektojë gabim dhe përpunimit shkrimet në mënyrë që të kryejnë hapa shtesë nëse disa mesazhe nuk janë importuar. The Outlook Import Wizard udhëzim përshkruan funksionimin e versionit të regjistruar. Versionin e gjyqit është e kufizuar nga sasia mesazhe dhe përmban disa lajmërimeve gjyq dhe funksionet e tjera demo. Për të hequr të gjitha kufizimet programi duhet të regjistrohen licencë e blerë kod.

 ;