The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

A mund të krijojë një rritje Outlook-mail arkivin e mesazheve duke përdorur Outlook Import Wizard?

Mëso se si kjo EML për PDT converter mund të përdoret për krijimin e backup rritje arkiv. Import EML fotografi që janë krijuar në një periudhë të caktuar kohore, don’;t process the entire archive over and over again.

Use Outlook Import Wizard to create efficient backup rritje arkiv.

Not only is Outlook Import Wizard a powerful IS për konvertim PST dhe një mjet PST migrimit për lloje të ndryshme të dosjeve mesazh, por edhe një lloj backup rritje zgjidhje. The concept is fairly simple –; ju mund të specifikoni një periudhë kohore që do të bëjë programi injorojë mesazhet e jashtë saj. Ta themi thjesht, ju mund të bëni porositë importit program krijuar në ditën e fundit, javë apo muaj dhe të largohet nga të gjitha mesazhet e tjera si ato janë. This feature will come in handy when dealing with truly large and rapidly growing arrays of message files that you’;d like to gradually add to a single PST file. Në këtë rast, the Outlook email skedë me rritet në increments vogla të përcaktuara me periudhën e keni dhënë. Tipari mund të përdoret në situata ku ju jeni të detyruar të përdorin disa klientë të postës elektronike në formate të ndryshme, por ende preferojnë mbajtur postën tuaj në Outlook. prandaj, the EML për PDT (apo ndonjë format tjetër i mbështetur në PDT) conversion becomes a method of synchronization here.

Transfer EML për PDT në paketa me efikasitet të mesme duke kursyer kohë dhe burime.

Si me të gjitha karakteristika Outlook Import, duke përdorur data filtrin në import EML files krijuar në një periudhë të caktuar është me të vërtetë një punë e lehtë. Filloni programin, zgjidhni destinacionin për dosjet e importuara (ose magazinimit default Outlook, një file jetimë PDT ose një skedë të re PDT), specifikoni një fjalëkalim, nëse është e nevojshme, dhe vazhdohet në hapin e dytë të EML për PDT converter. Këtu ju duhet të specifikoni dosjen burim që përmban fotografi mesazh të importuara dhe të konfiguroni fotografi filtër. Nëse edhe ju dëshironi të përdorni datën filtrin e përshkruar më sipër, kliko butonin mundësitë të sjellë deri options dritaren dhe zgjidhni datën varg që dëshironi këtë Outlook sesion postë transferimi për të përfshirë. Pasi të bërë, Outlook Import Wizard do të përpunojë vetëm mesazhe email që bien brenda intervalit të specifikuar dhe shtoni ato në ruajtjen e zgjedhur më parë destinacionit.

Siç e shihni, Outlook Import Wizard mund të përdoret në mënyrë efikase për krijimin e vazhdueshëm të një arkivi të konsoliduar email nga burime të ndryshme.

 ;