Eksporti IncrediMail i mesazheve për Migrim në MS Outlook

April 3rd, 2013 Atie Uhan

Si mund të kryejë një IncrediMail-EML Konvertimi i mesazheve e-mail tuaj? Si mund të ruaj mesazhet tuaja për MS Outlook duke përdorur një IncrediMail eksportit? Përgjigjet e këtyre pyetjeve janë dhënë në këtë artikull, cila përshkruan se si të përdorin Outlook Import Wizard si një Mjet PDT import për importimin e mesazheve IncrediMail në MS Outlook.

IncrediMail 2 Përdoruesit, ju lutem lexoni:

Shënim: Prodhuesit IncrediMail kanë ndryshuar formatin e magazinimit në versionet e reja. Kjo nuk është ndeshje në kuti postare (.mbox) file format më. Mbox për EML Converter mund të punojnë vetëm për versionin më parë (1.0) e IMM fotografi.. Nëse ju doni të importojë mesazhe nga IncrediMail (v 2.x) ju lutemi përdorni IncrediMail për Outlook Converter vend.

Pa dyshim, IncrediMail është një klient shumë interesante maili, e cila paraqet një kontakt të lehta heartedness të të falë elektronike korrespondencë për karakteristikat e tij për përdorimin e grafika të ndryshme dhe efekte të shëndosha në e-mail. Por me metrazh të mençur, IncrediMail është dukshëm më inferior për klientët më të njohura postare, bërë shumë përdorues të mendojnë se si të kryejnë një IncrediMail eksportit e-mail mesazheve për Microsoft pasuese Import Outlook, dhe si ta bëjnë këtë me një minimum të kohës dhe përpjekje.

IncrediMail eksportit e mesazheve për MS Import Outlook.

Pa pagesë mbox (SME-të) Heqës

Problemi me transferimin e mail nga IncrediMail buron nga fakti se programi mungon ndërtuar në karakteristika të eksportit mesazhe IncrediMail në çdo standard format e-mail storage. Nuk është edhe ndonjë mbështetje për IncrediMail EML paraqesin eksportin. IncrediMail përdor pronarit .format imm për të ruajtur e-mail, e cila është një version i modifikuar i kutia postare (.mbox, .mbx) format. Përveç kësaj, zhvilluesve periodikisht të bëjë ndryshime në këtë format, si pasojë e të cilave programet ekzistuese të konvertimit (si IncrediConvert) nuk janë në gjendje për të kthyer mesazhet e ruajtura në .format imm përdoret në versionet më të rinj të IncrediMail, si gjeneratës së dytë të IncrediMail (version 6 dhe të lartë e programit). Kjo detyrë mund të zgjidhet lehtë, megjithatë, duke përdorur Mbox Extractor universal converter, e cila është pjesë e paketës së instalimit për Outlook Import Wizard. Duke përdorur mbox Extractor, është e mundur për të nxjerrë mesazhet nga .imm fotografi dhe ruani ato në .format EML, lejuar Mbox Extractor për të nxjerrë mesazhet nga IncrediMail EML Fotografi.

Për ta bërë këtë, nisë pa pagesë mbox Extractor shërbimeve dhe përzgjidhni .imm file që dëshironi të procesit. Për shembull, fotografi e magazinimit në Windows XP janë të vendosura në directory: C:\Documents and Settings\ <;username>;\Local Settings\Application Data\IM\Identities\ <;string of numbers>;\Shitore Mesazh (the name of the folder “;string of numbers”; është i ndryshëm në çdo kompjuter). Emrat e .imm Fotografi të korrespondojnë emrave të katalogët brenda IncrediMail: Inbox, Deleted, Spam, etj. Pas Mbox Extractor është bërë, ju keni një sërë .EML fotografi të cilat janë ideale për MS Import Outlook duke përdorur magjistar Import Outlook, një Mjet PDT import për transferimin e-mail porosi. Për këtë qëllim Outlook Import Wizard ka një funksion për të krijuar një të ri Outlook PST file apo përditësimin një ekzistuese.

Kështu, duke përdorur Outlook Import Wizard dhe Mbox Extractor caktuar i shërbimeve, ajo është e lehtë për të zgjidhur problemin e IncrediMail eksportit e mesazheve nga nxjerrjen e parë IncrediMail EML-Mesazhet formatohet dhe pastaj transferimit të tyre në MS Outlook me një PST import.

IncrediMail IMM për Outlook mjet PDT Transferimit për versionin IncrediMail 2 dhe mbi të.

Artikull përshkruan se si për të eksportuar mesazhe IncrediMail duke përdorur kuti postare falas email nxjerrës dhe IncrediMail-mail në Outlook MS importit me ndihmën e Outlook Import Wizard

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web