Importing Options –; çfarë janë për?

25 tetor, 2012 Atie Uhan

This article describes the purpose of the settings in the “;Importing Options”; grup në Outlook Import Wizard, si dhe shembuj të përdorimit të tyre.

You can view additional options for Outlook Import Wizard by clicking the “;Options”; button në faqen e dytë të magjistar. All of the program’;s options are split up into groups. Let’;s look at the settings in the “;Importing Options”; grup, cili, si emri nënkupton, specifikojnë se si programi do të Mesazhet e importit. Ne gjithashtu do të shikojmë shembuj për secilin nga këto opsione dhe rastet kur përdorimi i tyre është i rekomanduar (shteti parazgjedhur nga cilësimet është dhënë në kllapa).

 • ;Fotografi msg Import si RFC 822 tekst format EML; (me aftësi të kufizuara).
  Disa programe të postës (si Bat) ofrojnë mundësinë e kursimit e-mail në Format msg. Këto fotografi janë në asnjë mënyrë në lidhje me origjinal Msg Outlook format, dhe janë mesazhe vend normal EML me një file extension ndryshme në vend të Zgjerimi EML. Nëse ju nuk jeni të sigurt e origjinës së dosjeve msg burim, ose post-msg import fotografi janë shfaqur gabimisht në Outlook (si attachments, më shpesh), atëherë ju duhet të konvertohet msg PST të duke aktivizuar këtë opsion.
 • ;Krijo strukturën e subfolders PDT; (aktivizuar).
  Ky opsion përcakton nëse duhet të ruajë strukturën dosje kur ju Mesazhet e importit. Kur ky opsion është kthyer në, pemë dosje Windows-ku EML / msg fotografi janë ruajtur është transferuar në Struktura PST fotografi, krijimin e duhur Dosjet në Outlook. Nëse ky opsion është fikur, pastaj e-mail do të vendoset si një grup i vetëm në directory user-zgjedhur në brendësi të një Fotografi PDT. Kjo mund të jetë veçanërisht e dobishme kur u përpjekur për të transferimin e-mail nga një tjetër klient poste (Outlook Express, Windows-Mail ose Thunderbird) duke ruajtur organizimin.
 • ;Aktivizo preprocessing EML (Unix, MAC); (aktivizuar).
  Funksioni për EMLX konvertuari preprocessing konverton skedaret EMLX (ekuivalente. EML për klientët dhe Unix Mac OS postare) në një format të Windows-compatible. Ju duhet të bëni të sigurtë që ky opsion është aktivizuar nëse jeni duke punuar me e-mail të cilat ishin të eksportuara më parë nga programet e postës në Unix (Kmail) ose Mac OS (Mac Mail). Nëse ju konvertohet EMLX fotografi pa këtë konvertim shtesë, ata mund të shfaqet gabimisht nga MS Outlook dhe të tjera postare programet e Windows-it.
 • ;Krijo importimin nënregjistër PST për çdo seancë; (aktivizuar).
  Një tjetër opsion që është përgjegjës për Struktura PST fotografi. Nëse opsioni është kthyer në, atëherë për çdo EML për PDT ose Msg PST të Seanca import, Programi krijon një dosje të veçantë në directory user-përcaktuar Outlook brendshme, krijimin e duhur Dosjet në Outlook. Outlook Import magjik vende mesazhet e ka marrë subfolders parasysh (as long as “;Create the structure of PST subfolder”; është i aktivizuar). Avantazhet e kësaj karakteristike mund të jetë i vlerësuar me të vërtetë kur punojnë me grupe të mëdha hierarkike e mesazheve, për shembull, when combining mail for a company’;s employees (ose mesazhet nga klientët e postës disa) në Outlook vetme Fotografi PDT. Në mënyrë që të shmangë përzierjen deri në korrespondencë midis punonjësve të ndryshme (ose ndërmjet klientëve të ndryshme postare), Mesazhet janë importuar në seanca të veçanta dhe janë të vendosur automatikisht nga programi në subfolder që është krijuar.
 • ;Prishësh fotografi log; (aktivizuar).
  Çdo seancë nga importi EML për PDT, Msg PST të apo përpjekje të tjera për të të kthyer mail Fotografi të shoqërohet nga një log ngjarje shfaqen statusin e operacionit aktual, ndonjë gabim, kohë fillimi dhe fundi i seancës, dhe kështu me radhë. Përveç kësaj duke u shfaqur në dritaren kryesore të programit, informacioni është regjistruar në një skedar teksti log, e cila është overwritten pas çdo seancë, nëse ky opsion është kthyer në. Ndryshe, një skedar të veçantë log është krijuar për çdo seancë në dosjen e programit. Mbajtja ditarë të veçantë është e dobishme kur rregullisht përdorur Import Wizard Outlook tek Azhurimi PDT Fotografi me mesazhe të reja, për shembull, nëse Fotografi PDT është përdorur si një PDT Arkivi ose kopje backup mesazh.
 • ;Zgjidhni Profil për të importuar e-mail; (me aftësi të kufizuara).
  Ky opsion do të përdoret vetëm së bashku me email tek PDT Mënyra e konvertimit by default. Nëse opsion është joaktiv, atëherë çdo përpjekje për import EML dhe fotografi msg do të shkruaj dosjet që rezultojnë me aktuale profilin e e-mail. Kur i aktivizuar, përdoruesi do të nxitet për të zgjedhur një konfigurim alternativ. Konfigurimi dhe profilet e postës janë gjetur në mjediset e postës dhe Kontrolli Panelit (Windows XP). Kjo Import Outlook Wizard veçori do të provojë të dobi të madhe, kur u përpjekur për të Mesazhet e importit mbi një PC i cili ka llogaritë të shumta përdoruesit dhe të shumta e-mail llogarive, si dhe.
 • ;Krijo dosje standarde Outlook në dosje të re PDT; (aktivizuar).
  Kjo mundësi është përdorur për të bërë vetëm e-mail folders lidhura gjatë krijimit të ri PDT file. Nëse opsioni është i aktivizuar, re fotografi PDT do të përmbajë vetëm: Items Deleted, Inbox, Dalje dhe Sent Artikujve dosjet, kështu ju do të jetë në gjendje të zgjedhin njërin prej tyre si objektiv për të importuar e-mail. Nëse opsioni është aktivizuar gjithë struktura e parazgjedhur e dosjeve Outlook do të krijohet në skedë të re PDT: Kalendar, Kontaktet, Draftet, Ditar, Shënime, Detyrat, Junk E-mail, Items Deleted, Inbox, Dalje dhe Sent Items.
 • ;Skip Mac intermediate “;Messages”; Krijimi subfolder; (me aftësi të kufizuara).
  The Mac software dyqane email brenda të veçantë nën-dosje të quajtur ;Messages”; që është krijuar brenda çdo dosje apo subfolder përmban email. Kjo ;Messages”; folder nuk duket në kërkim nga brenda MAC Mail program, kjo është vetëm një subfolder fsheur zbatimi. Mundësia e bën të mundur që të kaloni këtë ndërmjetëm ;Messages”; subfolder creation and write down directly the mail it contains in the “;real”; (i dukshëm) folder përdorues.
 • ;Ruajnë datën dhe orën për fotografi konvertuar; (me aftësi të kufizuara).
  Ky opsion special të bëjë të mundur që të gjenerojë krijimin njëjtën datë për dosjet e konvertuar si një burim për dosjet. Kjo do të bëjë të mundur për të mbajtur kronologjikisht klasifikim korrespondencë mail.
 • ;Prompt for the name of personal storage”; (me aftësi të kufizuara).
  The default name of the storage is “;Outlook Import Wizard”;. Nëse opsioni është aktive, Programi do të shkaktonte ju për një emër të ri para për të krijuar një skedë të re PDT. Opsion nuk do të funksionojë nëse të dhënave është importuar në profilin e prezgjedhur Outlook. Opsion është aktive vetëm për ndërmarrjet dhe botimet Site dhe është paaftësuar përgjithmonë për përdoruesit në shtëpi.

Ky artikull përshkruan qëllimin e cilësimet në grupin "Importimi Options" në Outlook Import Wizard, si shembuj të përdorimit të këtyre settings.

 1. Nuk ka komente akoma.
Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web