Si për të importuar fotografi TNEF me një shtrirje DAT për Outlook

29 korrik, 2011 Atie Uhan

Find out how you can easily convert the contents of TNEF (dat file extension) Fotografi në Microsoft Outlook. DAT për PDT Konvertimi mund të përfundojë lehtë me veglën e duhur dhe të përmbajë vetëm disa hapa të thjeshtë që kërkojnë një minimum përpjekje.

Një përmbledhje e Format TNEF dhe marrëdhëniet e tij me Outlook

TNEF (Transport Neutral Encapsulation Format is essentially a format of email attachments used by Microsoft Outlook and Exchange Server. Si rregull, një file të bashkangjitur në këtë format është quajtur winmail.dat ose win.dat (kanë një dat file extension) and a MIME type of “;Application/MS-TNEF”;. Përmbajtja e dosjeve TNEF mund të shkojnë nga Outlook-specifike të dhënat që përshkruajnë format, Kontrollet, Kërkesat e takimit, Ole objekte dhe dokumente të bashkëngjitni skedarë aktuale që lidhen me email. Disa fotografi TNEF mund të përmbajë edhe user-informata lidhur me, të tilla si një emër përdoruesi dhe shtigjet fotografi.

Nëse ju jeni në një situatë që kërkon konvertimin e disa fotografi TNEF për Outlook, Outlook Import Wizard will be the right tool for the job. Për shembull, ju mund të kenë nevojë për ndihmën e Import Wizard Outlook për të importuar fotografi DTA i Format TNEF shpëtuam nga Mail Windows Live në Outlook. Programi përmban rrufe të shpejtë të DAT për PDT konvertimit dhe do t'ju ndihmojë të transferojë përmbajtjen e dosjeve të Format TNEF në asnjë kohë. Për më tepër, Outlook Import Wizard do të jetë në dispozicion për konvertimin TNEF. Fotografi dat në formate të tjera, si msg, EML, txt dhe HTML.

Fotografi konvertimin me një Zgjerimi dat për përdorim në Microsoft Outlook

Procedura për importimin e përmbajtjes së një Fotografi TNEF me Microsoft Outlook nuk është e ndryshme nga ajo për llojet e skedarëve të tjera të mbështetura nga Outlook Import Wizard. Procesi është jashtëzakonisht e thjeshtë, drejtpërdrejtë dhe kryesisht vetë-shpjegues:

  1. I parë, Fillimi Import Wizard Outlook duke klikuar emrin e saj në menynë Programs ose duke klikuar një shkurtore në tavolinën e punës tuaj.
  2. Specifikoni dosje programi do të kërkojë për fotografi TNEF (Zgjerimi dat) në. Për ta bërë që, you can either type the path to the folder manually or use the standard Windows file/folder selection dialog that can be opened by clicking a small button to the right of the “;Source Folder”; fushë.
  3. Select the “;Gjej DTA (TNEF) files”; vetëm dhe zgjidhni opsion të gjitha llojet e tjera fotografi të përjashtojnë ato nga zgjedhja.
  4. Prisni për Import Wizard Outlook për të scan drive caktuar lokacioni për fotografi me Zgjerimi DTA. Nëse një skedar është gjetur, it will be shown on the screen right way and you will be able to terminate the search process by clicking “;Abort”; për të kursyer kohë.
  5. Pasi kërkimi është mbi, zgjidhni dosjet me DAT file extension që ju do të donte për të importuar duke kontrolluar kutitë përkatëse. Click “;Next”; për të vazhduar në ekran options importit.
  6. Pasi në ekran opsionet e importit, lënë gjithçka siç është, pasi nuk ka program Fotografi TNEF Opsionet e veçanta për të zgjedhur. Outlook Import Wizard do të përdorë mundësitë e zbatueshme vetëm për të kthyer fotografi të formateve të ndryshme, kështu që në rastin e DAT për PDT konvertimit, nuk ka opsione do të ndikojë në rezultatin e importit. Ju mund, megjithatë, përdorin file size dhe filtra date për të ngushtuar zgjedhjen tuaj dhe të ndryshojë disa nga cilësimet e programit të përgjithshme që kontrollojnë sjelljen e programit në lidhje me të gjitha llojet e skedarëve. Pasi përfundoi konfiguruar cilësimet, click “;Next”; për të vazhduar në hapin e ardhshëm.
  7. Hapi i ardhshëm i DAT për PDT konvertim ju lejon të zgjidhni vendin e destinacionit për të importuara Fotografi TNEF të dhëna. Ju mund të importojë të dhëna nga dosjet me një Zgjerimi DTA në njërën nga tri mënyrat në dispozicion: 1) shtoni të dhënat në një skedar ekzistues Outlook PST, 2) shtoni të dhënat për ruajtjen Outlook paracaktuar dhe 3) shtoni të dhënat në një skedar të ri Outlook PST. Pasi të bërë, click “;Finish”; për të importuar DTA për PDT.
  8. Programi do të dhënat dhe të shfaqin një regjistër të operacioneve të konvertimit.

Siç mund ta shikoni, importimin e të dhënave nga dosjet me një Zgjerimi DTA (Format TNEF) përdorur Import Wizard Outlook është një punë e lehtë. Në shumicën e situatave, procesi zgjat një minutë apo edhe më pak. Megjithatë, në qoftë se ju do të donte të grumbull të kthyer qindra apo edhe mijëra e Fotografi TNEF, Kohëzgjatja e procesit të importit do të rritet në përputhje me rrethanat.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web