Si mund të importojë MS Outlook PST fotografi nga hard drive time në opinionin?

26 tetor, 2012 Atie Uhan

Shumë nga përdoruesit tanë kanë bërë pyetje të cilat nuk janë të lidhura me programin tonë drejtpërdrejt. Por ne përpiqemi për të ndihmuar përdoruesit tanë në këtë rast edhe. Më poshtë janë përgjigje për një pyetje të tillë të përbashkët. Mund të importojë Outlook PST? Si për të hapur dosjen PDT në Microsoft Outlook? Për të hapur dosjen e PDT format në Microsoft Outlook ju duhet të bëni hapat në vijim:

Për Outlook 2003, XP

 1. Kliko për të elementit kryesor Outlook menu Skedar, pastaj
 2. Kliko për të Hapur alternativë
 3. Zgjidh Outlook Data File…; artikull
 4. Browse të PDT dosjen tuaj dhe të zgjidhni atë
 5. Shtyp Në rregull button për të hapur dosjen PDT
 6. Shkruani fjalëkalimin e duhur nëse Outlook do të shkaktonte atë
  (Outlook mund të shkaktojë që ju të shkruani fjalëkalimin dy herë)

Për Outlook 2000, 2002

 1. Kliko për të Skedar artikull në meny Outlook
 2. Zgjidhni Hapur menu item
 3. Kliko Personal Folders dokumentit (pst) artikull
 4. Zgjidh file PDT për të hapur
 5. Shtyp Në rregull button për të konfirmuar se
 6. Shkruani fjalëkalimin e duhur nëse Outlook do të kërkojë atë

Për versionet e mëparshme të Outlook, si 97

 1. Kliko për të Skedar pika e menu Outlook kryesore
 2. Zgjidhni opsionin e quajtur Hapur
 3. Kliko Open Folder Speciale menu item
 4. Browse të PDT dosjen tuaj dhe të zgjidhni atë
 5. Shtyp Në rregull button për të konfirmuar hapjen
 6. Shkruani fjalëkalimin e duhur nëse skedari PDT është fjalëkalimin mbrojtura

Përveç kësaj ju mund të vendosur skedarin e ri PDT në Outlook për të përdorur si default. Për të bërë prezgjedhur PDT fotografisë në Microsoft Outlook, ju lutem veproni si më poshtë:

 1. Shtyp Fillimi buton
 2. Zgjidh Cilësimet artikull
 3. Pastaj zgjodhi Control Panel shkurtore
 4. Zgjidh Mail shkurtore icon, ose dhe klikoni dy herë mbi të
 5. Use the Data Files…; buton (ose tab ofrimit të) për të ndryshuar cilësimet për Outlook Fotografi të përdor për të ruajtur e-mail porosi dhe dokumentet
 6. Shto skedarin përkatës PDT në listën e dosjeve të të dhënave dhe kliko Afër
 7. Push Llogaritë Email butonin dhe selekto filen e dytë si një ruajtje të ofruar email tek ky PDT, konfirmoj dosjet e shërbimit të lëvizin nëse është e nevojshme.
 8. Restart Outlook dhe të fillojnë duke përdorur PDT e re e hapur si default

Tani ju mund të përdorni PDT Artikuj fotografi dhe dosjet, organizimin e tyre dhe të manipuluar si zakonisht. Nëse ju dëshironi të importojë sasi të lartë të EML fotografi në MS Outlook, konvertohet EML për PDT, msg import file për opinionin, vënë strukturën dosje e hard drive tuaj të Outlook, ju mund të përdorni Outlook Import Wizard.

Outlook Import Wizard është një mjet software i cili u zhvillua për të ndihmuar ju të kopjoni sasinë e EML fotografi në Pikëpamje ruajtjen e strukturës së drejtorive. Software EML import shërben si EML për opinion converter, lehtë transferon EML fotografi në Microsoft Outlook. The Outlook Import Wizard mund të ju ndihmojë në rast se ju dëshironi për të kthyer një kopje rezervë të Outlook Express fotografi email tek PDT. Wizard Outlook Import mundësuar me mbox për konvertim EML e cila synon të ekstrakt mesazhe EML nga kutitë e postës Thunderbird.

Artikull përshkruan se si të hapë dosjen PDT në MS Outlook, si për të importuar fotografi PDT në Outlook i cili është pjesë e paketës Microsoft Office

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web