Si të importojë një skedar PDT nga Outlook 2003 në një version më të hershëm të Outlook?

June 1st, 2009 Atie Uhan

Nëse versioni i MS Outlook është më herët se Microsoft Office Outlook 2003, dhe fotografi PDT nuk është i importuar. Kur jeni duke u përpjekur për të importuar një personal folders ruajtje skedar PDT në Microsoft Outlook ju mund të merrni një mesazh gabimi që është i ngjashëm me poshtë:

* File. PDT nuk është në përputhje me këtë version të shërbimit Personale Dosjet e informacionit. Kontaktoni administratorin tuaj. Prona të paluajtshme për këtë shërbim të informacionit duhet të përcaktohen përpara se të përdorni

Ky problem mund të duket kur fotografi PDT që jeni duke u përpjekur për të importuar ka formatin e Outlook 2003 version. Outlook PST fotografi të versionit 2003 are using the Unicode format which is mbështetje multilingual data. Version i mëhershëm i dosjeve PDT Outlook nuk janë duke përdorur Unicode dhe nuk mbështesin të dhënat gjuhë.

Përshkrim i shkurtër

Për të importojë një skedar PDT nga Outlook 2003 në një version më të hershëm të Outlook ose konvertohet PDT për 97-2002 dhe për të zgjidhur këtë çështje, ju mund të kryejë këto hapa:

 1. Save the file burim (Pikëpamje 2003 personal folders fotografi) si Outlook 97-2002 Personal Folders dokumentit
 2. Eksportoni këtë skedë PDT e Outlook format 2003 në skedë të re PDT që është në përputhje me një versionet e mëparshme të Outlook
 3. Import i ri (shpëtuar) fotografi pst në versionin e mëparshëm të Outlook.

Hapat për të eksportuar në formatin PDT Më parë

Për të ruajtur një skedar PDT nga Outlook 2003, kthyer atë në Outlook 97-2002 Personal Folders Formati i dokumentit dhe eksportit PST fotografi në format të pajtueshme e versionit më të hershëm të Outlook, ndiqni këto hapa:

 1. Në Outlook 2003, click menu Skedar, pastaj klikoni I ri, dhe pastaj kliko Outlook Data e dokumentit
 2. Re Outlook Data e dokumentit dialog, zgjedh Pikëpamje 97-2002 Personal Folders dokumentit (*.pst) opsion dhe klikoni Në rregull
 3. Krijo ose Open Data File Outlook dialog, shkruani emrin e një skedë të re PDT dhe ruajtur kartelën re PDT në hard drive
 4. Kliko Në rregull për të mbyllur Krijo Dosje Microsoft Personale dialog

  I ri Dosjet personale pika duhet të paraqitet në Navigation Pane nga Outlook 2003

 5. Zgjidh ri Dosjet personaleNavigation Pane dhe kliko Skedar menu, pastaj zgjidhni Importi dhe Eksporti
 6. Zgjedh Importuar nga një program apo file opsion dhe klikoni Tjetër
 7. Zgjedh Dosjen personale Folder (.pst), dhe pastaj kliko Tjetër
 8. Kliko Shfleto and select the pst file which you want to export to an earlier version of Outlook and click Hapur, pastaj klikoni Tjetër
 9. Sipas Zgjidhni dosjen për të importuar nga, kliko Dosjet personale
 10. Zgjidh Përfshi subfolders opsion në kutinë e kontrollit
 11. Kliko për dosjen PDT që është ruajtur në hapin e 3 në Të importuar artikuj në të njëjtën dosje në kuti pastaj kliko Fund
 12. Kliko Në rregull kur ju merrni mesazhin e mëposhtëm:

  Ju jeni importimin e të dhënave në një vend që nuk e mbështetë plotësisht Unicode. Për të shmangur humbjen e të dhënave shumëgjuhëshe, ajo është e rekomanduar që ju të zgjidhni një vend që mbështet Unicode, të tilla si një Microsoft Office Outlook Dosjet personale File.Click OK për të vazhduar me vendin e zgjedhur.

Hapat për të importuar PDT e re në një version më të hershëm të Outlook

Tani ju mund të importojë PDT ruajtur në version të mëparshëm të Outlook me Outlook të verzionit të mëhershëm.

 1. Në versionin e parë të Microsoft Outlook, hapur Skedar menu dhe zgjidhni Importi dhe Eksporti artikull
 2. Kliko Importuar nga një program apo file, dhe kliko Tjetër
 3. Zgjidh Dosjen personale Folder (.pst) alternativë, pastaj klikoni Tjetër
 4. Kliko Shfleto dhe gjetur, pastaj të hapë dosjen PDT e cila u ruajt nga Outlook 2003, pastaj klikoni Tjetër
 5. Kliko Dosjet personale sipas Zgjidhni dosjen për të importuar nga
 6. Zgjidh Përfshi subfolders kontrolloni opsionin kuti
 7. Artikujt e importit në të njëjtën folder në kuti, kliko skedarin PDT se jeni të importuar
 8. Kliko Fund

Tani ju mund të filloni përdorimin e PDT artikuj, organizimin e tyre, veprim, fshini etj. If you have a directory structure with stored eml or msg files which you want to import to the Outlook as folders structure and convert EML për Outlook or msg to Outlook, you can start to use the Outlook Import Wizard. How to use the eml to pst importing tool is described on our udhëzime page and Pyetjet e bëra më shpesh faqe.

Outlook Import Wizard është një mjet software i cili u zhvillua për të importuar EML arkiv fotografi në Outlook mbajtjen e strukturës së drejtorive. EML utility importuese software punuar si eml2pst converter, lehtë transferon EML fotografi në Microsoft Outlook. Import Wizard Outlook do t'ju ndihmojë në rast se ju dëshironi të vendosni një strukturë directory e dosjeve EML në Outlook.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web