E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

EML importit të PDT me Outlook Import Wizard

EML importit të PDT me Outlook Import Wizard

Outlook Import Wizard is everything you are looking for in an EML to PST import programi: simple, intuitive, efficient, fast and offering rock-solid functionality for an affordable price. This awesome import EML to PST application allows you to import emails saved in .EML, .EMLX and .MSG formats from other email clients into your MS Profilin Outlook ose një PST file. In essence, Outlook Import Wizard functions as an msg to pst për eml të pst converter with a fast built-in module for the primary integrity check of source messages.

Import EML to PST, Convert EML to PST - All in One ToolE eml importit të pdt software enables you to import email messages with attachments and even import files of any type to Outlook. In the latter case, files will be added to Outlook as standalone attachments, which may be used for backing up important documents or storing them in Outlook for fast one-click access and sharing. If you are importing files that are natively supported by Outlook, such as EML, VCF, MSG, dpn dhe të tjerët, ata do të konvertohet në përkatëse të objekteve Outlook ose të dhënat automatikisht.
Një nga më të shquar tiparet e Outlook Import Wizard është aftësia e tij për të krejtësisht të të ruajtur në dosje të dhe subfolder struktura për seamless, të plotë crossovers me pak ose aspak kohë e nevojshme për post-migrimi postare të menaxhimit të. Ky tipar gjithashtu vjen në jashtëzakonisht i dobishëm për importimin e-mail backups përsëri në Outlook, since you don’;t need to care about mismatching folders anymore.

Shkarkuarfor Windows 32/64 bitBlerjeleje kodi online

As an added bonus, we give you a free mbox to eml convertor so you can extract emails from *.mbox files for future importing eml to Outlook.


Outlook Import Wizard tool for eml to pst conversion and eml to pst importOutlook Import Wizard is one of the most comprehensive and functional solutions of import eml to pst type offering unprecedented ease of email conversion for anyone, from complete novices to advanced users. The program has absolutely no problems converting Mac and Unix të koduar email, ofron një bandë e automatizimit të mekanizmave për të pa sherr grumbull konvertimit nga arkivat e-mail të shumta fotografi PDT, dhe vjen me një sistem fleksibël të filtrave për të ngushtuar dosjen tuaj përzgjedhjes nga data, madhësia e skedarit dhe prania e të bashkëngjitni skedarë.

E Outlook Import Wizard ka qenë i krijuar për të punuar dorë për dore me të gjitha të mëdha versionet e Microsoft Outlook, duke përfshirë saj 64-bit edition. Its intuitive user interface has been translated into 11 languages and is so simple that you will only need a few minutes to familiarize yourself with the software!

KARAKTERISTIKA KRYESORE E EML PËR IMPORTIT PST MJET:

 • -Rrufe të shpejtë të importit EML dhe MSG-mail fotografi të Microsoft Office Outlook
 • Batch processing mode lejon të convert email të shumta PDT fotografi
 • Automatike konvertimin e dosjeve dhe subfolders në hard drive tuaj në Outlook dosjet dhe subfolders
 • Import në fotografi PDT mbrojtur me fjalëkalim
 • E përkryer për migrimet-mail me anë të EML(X) ose MSG në formate të
 • Krijimi i timestamped subfolders për seri të njëpasnjëshme të seancave të importit për të parandaluar overwriting
 • Të importuar fotografi EML në Outlook profilin e albumit, një file jetimë PDT ose një të sapo-krijuar PDT file
 • Burimi i dokumentit filtrim nga madhësia, prania e të bashkëngjitni skedarë, data e krijimit dhe të parametrave të tjerë
 • Mundësinë për të aktivizuar ose çaktivizuar krijimin e subfolders
 • Support of MSG files saved in the RFC 822 format
 • Preprocessing opsionin për email ruajtur nga Unix dhe Mac kompjuterë
 • Mbështetje për Mac OS-X .EMLX format
 • Mbështetje Unicode PST fotografi (over 4 GB in size)
 • Një ndërtuar-në EML të MSG, MSG të EML converter email
 • Konvertimin fotografi EML të RTF, MSG, PST, HTML, Formatet TXT
 • Multi-gjuhë GUI: Anglisht, Gjermane, Franceze, Ruse, Italiane, Spanjolle, Portugalisht, Holandeze, Suedeze, Daneze, Japoneze
 • Importi i VCF kontaktet në Outlook (VCF për PDT)
 • Importit nga fotografi DAT e TNEF format të Outlook
 • Importi i dosjeve të ndonjë format për të Microsoft Outlook

EML to PST Converter and Import EML to PST utilityOutlook Import Wizard është i fundit Import Outlook mjet që ofron pothuajse çdo tipar të kuptueshëm lidhur me importimin e-mail në Outlook, duke e përdorur atë si një urë lidhëse në mes të të gjithë klientët e tjerë email dhe Outlook, kryerjen e ndër-konvertimet e-mail fotografi të shumë formate dhe duke përdorur Outlook, si një rezervë për më të vlefshme ose të përdoren shpesh fotografi apo dokumente.

Nëse keni nevojë për një të gjitha-në-një mjet për importimin tuaj e-mail në Outlook, you won’;t need anything but Outlook Import Wizard, kështu që të shkojnë përpara dhe të grab its trial version menjëherë!

 ;