Mënyra më e lehtë dhe më efikas për të importuar EML për Outlook

17 korrik, 2011 Atie Uhan

Mëso se si Outlook Import Wizard mund të ju ndihmojë zgjidhjen e EML për Outlook Problemi i konvertimit dhe mijëra transferimin e-mail me attachments për PDT në një injoroj një sy. Me këtë softuer në dorë, Importimi i skedarëve EML në Outlook bëhet një detyrë e çdo përdorues mund të trajtojë.

Outlook Import Wizard është i besueshëm, shpejtë dhe jashtëzakonisht efikase EML për Outlook converter

Sipas studimeve të pavarura, Microsoft Outlook është kreu i e-mail korporatave dhe software të komunikimit të tregut. Edhe pse ajo është përdorur kryesisht nga përdoruesit e korporatave, shumë prej tyre duket aq i përshtatshëm që ata ta instaloni atë në shtëpi, si dhe për të përdorur të njëjtat karakteristika të njohura dhe të jenë në gjendje të qëndrojnë në sinkronizoj me zyrën e. Që prej MS Outlook is gaining popularity, more and more users choose it over alternative email clients –; dhe ky proces zakonisht fillon me gjetjen e një mjet të duhur të aftë për të transferimin e të gjitha e-mail ekzistuese në sistemin e ri. Që email mund të përmbajnë informacion mjaft të ndjeshme dhe private, besueshmëria është prioriteti numër një në këtë rast. Shumica e programeve email mund të shkarkoj arkivat e tyre email në dosje të mbushura me *.EML mesazhe, kështu që të gjithë ju duhet të bëni dhe eksportin e tyre nga klienti email burim and correctly importit fotografi EML në Outlook.

The Format EML është zhvilluar historikisht për Outlook Express, the “;lighter”; dhe më pak version funksional i Pikëpamje. Këto fotografi janë Tekst i thjeshtë në MIME format përmban header mesazh, trupi dhe attachments në formate të ndryshme të mundshme. Me kalimin e kohës, format u miratua me një numër të prodhuesve të tjera të softuerit-mail dhe të përdorura në disa programe, kështu EML is now supported by Microsoft Windows-Mail, Bat, Rrethim dhe Mozilla Thunderbird, ndër të tjera. Megjithatë, që prej Pikëpamje nuk mbështetje ky format direkt, Përdoruesit mund të mos efikasitet importit EML për Outlook para lëshimit të Outlook Import Wizard [ SHKARKO ]. Ky program fund aktivizuar ata që janë në nevojë për një EML për Outlook konvertim për të transferuar të gjithë korrespondencën e tyre absolutisht painlessly dhe pa humbur një bajt të vetme të të dhënave të tyre. Ajo ishte krejt një arritje dhe një urë që e mbylli hendekun mes Pikëpamje dhe pjesa tjetër e produkteve, fuqizimin e përdoruesve të migrojnë në Outlook në mënyrë sherr lirë dhe të përshtatshme.

Outlook Import Wizard është një migrim të dhënave përfundimtare mjet që lejon përdoruesit të importit fotografi EML për Outlook duke përdorur një ndërfaqe intuitive magjistar bazë dhe vetëm disa klikime të miut. Programi përmban shumë opsione të konvertimit, i cili i jep përdoruesit e përparuar fleksibilitetin ata shikojnë për në një softuer me cilësi të lartë. Për të gjithë përdoruesit e tjerë, procesi i EML për Outlook konvertimi do të jetë një punë e lehtë. Programi punon me email arkivat e çdo madhësi, kështu që nëse keni nevojë për të importit EML për Outlook dhe të ketë një dosje XXXL mesme e-mail dhe attachments, don’;t worry –; Programi do të lehtë të përballen me të. Using the program requires absolutely no experience or special skills –; çdo gjë është shumë vetë-shpjegues dhe logjike, kështu dikush mund të import EML në Outlook duke përdorur Outlook Import Wizard në asnjë kohë. Outlook Import Wizard me të vërtetë e bën procesin e emigrojnë nga klientë të tjerë email me Microsoft Outlook një meze!

Importo files EML për Outlook në asnjë kohë dhe me një minimum të përpjekjeve

Procesi i konvertimit përbëhet nga një seri hapash të ndërlidhura. Të gjithë ju duhet të bëni është të plotësoni fushat e nevojshme, select the options you need and click the “;Tjetër; Button për të vazhduar përpara.

Nëse jeni gati për të importit fotografi EML për Outlook, ndiqni udhëzimet e thjeshtë e ofruara më poshtë:

  1. Fillimi Outlook Import Wizard ose duke klikuar emrin e saj në menynë Programs ose duke përdorur një shkurtore në tavolinën e punës tuaj.
  2. Specifikoni burim dosje që përmban EML fotografi ju do të donte të konvertohet në PDT. This can be done either by typing the path to the source folder in the “;Folder Burimi; fushë ose duke klikuar butonin e një në të djathtë të fushës dhe duke përdorur standarde e Windows përzgjedhjes dialogun dosje. Nëse ju jeni të sigurt për vendndodhjen e dosjes burim, shkruani atë në fushë dhe të programit do të provoj atë si ju shkruani. The “;Tjetër; button do të mbetet pasiv derisa programi është vlerësuar rrugën hyrë.
  3. Që ju jeni importimin fotografi EML në Outlook, select the “;Gjej elm(x) Fotografi; opsion në fushën Folder Burimi dhe zgjidhni të gjitha opsionet e tjera pavend.
  4. Vini re se në qoftë se ju dëshironi të importit EML për Outlook dhe ruajtjen e strukturës dosje, sigurohuni që të përgatisin dosjet në hard drive tuaj paraprakisht. Kjo do të sigurojë që ato do të konvertohen si duhet në dosje me postë në dosjen e destinacionit Outlook PST. Nëse ju doni program për të kërkuar për fotografi Recursively, kontrolloni opsionin përkatës.
  5. Once you have selected the file type the program should search for and the “;Tjetër; Butoni është aktive, click it për të vazhduar në hapin e ardhshëm të magjistar importit.
  6. Kërkimet e programit për fotografi në vendin e caktuar (you can terminate the search process at any moment by clicking the “;Dështoj; buton) dhe shfaq rezultatet e kërkimit. Ju mund të zgjidhni fotografi të panevojshme me dorë ose përdorin Kontrollo Gjithcka / Uncheck gjitha butonat në krye të dritares. Pasi të bërë, proceed to the next step of the import process by clicking the “;Tjetër; buton.
  7. Outlook Import Wizard ofron shumë opsione të përpunimit të të dhënave dhe filtra që mund të përdoret për sinkronizim të procesit të importit. Ju mund të përdorni një nga presets në dispozicion ose zgjidhni custom settings. Nëse ju nuk jeni të sigurt në lidhje me cilësimet ju duhet të zgjidhni për të importit EML për Outlook, lënë vetëm ato të pandryshuara dhe të vazhdojë në hapin e ardhshëm të magjistar.
  8. Zgjidhni ruajtjen e destinacionit për të dhënat e importuara. Kjo mund të jetë ose Outlook parazgjedhje ruajtjen, një ekzistuese fotografi PDT ose një re fotografi PDT. Nëse një file PDT është mbrojtur me fjalëkalim, you’;ll need to enter the password into a corresponding field above the destination file field. Pasi të bërë, click “;Fillimi; për të filluar EML për Outlook Procesi i konvertimit.
  9. Hapi përfundimtar i magjistar ju mundëson për të marrë një vështrim në log të seancës importit program ka përfunduar vetëm.

Për më shumë informacion mbi importimin fotografi EML në Outlook dhe përdorur Import Wizard Outlook, shihni faqen zyrtare dhe video poshtë. Ajo përmban një Pamje nga karakteristikat Outlook Import magjistar dhe tregon se si të importit EML për Outlook në mënyrë më efikase.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web