Import EML dhe fotografi msg mbulohen nga programe të tjera

January 11th, 2013 Atie Uhan

Tonë Riparimi Outlook mjet është në gjendje të shërohen të dhënave nga Outlook PST, Fotografi të OST
dhe për të shpëtuar artikuj riparuar të reja dosjen PDT, so you don’;t need to import separate files anymore.
Outlook Rimëkëmbjes Wizard ; riparim Outlook. PDT dhe Exchange. Ost Fotografi

Mjete shumë shumë shërim në treg. Një shumë prej tyre mund të ju ndihmojë për të riparuar OST, PDT, Fotografi dbx dhe të tjera të e-mail klientët të shumta, të tilla si Outlook, Outlook Express dhe Exchange. Importimi i mesazheve të gjetura në MS Outlook mund të jetë mjaft i ndërlikuar, pa Outlook Import Wizard. Vetëm Shkarko, provoni dhe blerjen e licencës. Outlook Import Wizard është një mjet i veçantë që shërben për të vënë fotografi eml për MS Outlook mbajtur strukturën e drejtorive ruajtur në hard drive tuaj ose media të tjera. Mjet EML importuese shërben edhe si EML për PDT converter, lehtë transferon fotografi EML dhe msg në Microsoft Outlook. Import Wizard Outlook do t'ju ndihmojë në rast se ju dëshironi që të konvertojë fotografi EML për PDT.

Importo mesazhe EML mbulohen nga Zyra e Rimëkëmbjes, Riparimi i shpejtë, Rimëkëmbjes Toolbox

Duke përdorur mjet shërim për nxjerrjen e-mail nga OST dhe fotografi PDT në fotografi të veçanta EML

 1. Run shërbimeve Rimëkëmbjes Office
  Zgjidh dosjen për të riparuar, ajo mund të jetë OST ose fotografi PDT zgjedhur
  * Të sores skedar PDT informacion nga ruajtje Outlook
 2. Prisni për në fund të shërimit, program ju bën për të hyrë në dosjen e destinacionit për të ruajtur të dhënat riparuar
 3. Pika e programit për dosjen e destinacionit dhe të ruani fotografi riparuar EML për të.

Importo mesazhe EML riparuar nga OE-Mail Rimëkëmbjes, OST2EML, PST2EML

Përdorimi i shërbimeve riparim për të shpëtuar email mbulohen si fotografi EML

 1. Run mjet rimëkëmbjes
 2. Zgjidh file burim për t'u riparuar (dbx për OE-mail Rimëkëmbjes dhe PDT ose ost për të tjerët)
 3. Drejtuar procesin dhe parapamje e të dhënave të ruajtura si EML
 4. Zgjidh e-mail porosi për të shpëtuar (zakonisht të gjitha mesazhet)
 5. Mbylle programin dhe organizimin e fotografi të gjetura EML

Krijo strukturën e directory dhe të organizojnë fotografi riparuar EML

Riorganizimi dosjet dhe e-mail, pastaj importojë ato në Outlook

Të dhënat tuaja do të ruhen si Fotografi të ndara EML pa marrëdhënieve ndonjë dosjet. UT ju mund të krijojnë strukturën directory ne hard drive dhe të organizojnë. fotografi EML si ju dëshironi. Është më mirë për të krijuar dosjen rrënjë quajtur si root (për mostër), krijojnë directories nën një nga një. Pas kësaj, ju mund të lëvizin mesazhe për të riparuar direktorin e duhur. Struktura e plotë directory mund të importohen për Outlook duke përfshirë fotografi EML nga Outlook Import Wizard. The hap pas hapi udhëzim është i vendosur në këtë faqe, Hapat e shkurtër janë më poshtë:

 1. Run Wizard Import Outlook
 2. Zgjidhni dosjen rrënjë Burim fotografi EML ku janë vendosur
 3. Shtypni butonin Next dhe zgjidhni dosjet email për t'u importuar në Outlook
 4. Shtypni butonin Next dhe konfiguroni filtra dhe opsionet nëse është e nevojshme
 5. Shtypni butonin Next dhe zgjidhni dosjen Outlook Destinacioni apo file PDT për të importuar e-mail
 6. Shtypni butonin Fillo dhe të presin për në fund të EML për PDT konvertimin

Në fund të operacionit, Programi tregon shkrimet gabim dhe përpunimi, kështu ju do të jetë në gjendje të kontrollojë ato dhe të përsëritur të importuar ose të korrigjuar disa mesazhe. Disa nga Pyetjet e bëra më shpesh janë përshkruar tashmë, ju lutem inspektimin e tyre para se të kërkojë mbështetjen e. Ju gjithashtu mund të lexoni se si të përdorin Wizard Import Outlook për migrojnë nga e-mail klientin tuaj për MS Outlook.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web